Ensenyament | Curs | Assignatura |
---|---|---|
Grau en Enginyeria Agrària i Alimentària - UdL | 3 | TECNOLOGIA DEL PROCESSAT D'ALIMENTS D'ORIGEN ANIMAL |
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 3 | TECNOLOGIA DEL PROCESSAT D'ALIMENTS D'ORIGEN ANIMAL |
Grau en Ciència i Tecnologia d'Aliments - UdL | 4 | TREBALL DE FI DE GRAU |
Projectes de recerca | Data inici | Data fi | Investigadors principals |
---|---|---|---|
Estrategias de mitigación de la contaminación por deoxinivalenol y fumonisinas en alimentos a base de maíz y avena | 01/09/2021 | 28/02/2025 | SONIA MARÍN SILLUÉ, VICENTE SANCHIS ALMENAR |
Descifrando el riesgo por micotoxinas en maíz y avena españoles en un contexto de cambio climático | 01/09/2024 | 31/08/2027 | SONIA MARÍN SILLUÉ, ANTONIO JAVIER RAMOS GIRONA |