Effect of ultraviolet-irradiation on the physicochemical and disintegrability properties of nanocomposite tunta starch:tara gum films reinforced with starch nanocrystals |
2024 |
Pérez Córdoba, L.J.; Galecio Rojas, M.; Peña Carrasco, F.; Ibarz, A.; Velezmoro Sánchez, C.; Martínez Tapia, P. |
Article d'investigació |
Compensación cinética y termodinámica del pardeamiento no enzimático de zumos clarificados de limón |
2024 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Tomasa, O.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Ultrasound-assisted esterification of Andean native potato starches increases the degree of substitution an reaction efficiency |
2023 |
Martínez, P.; Peña, F.; Bello Pérez, L.A., Yee Madeira, H.; Ibarz, A.; Velezmoro, C. |
Article d'investigació |
Estudio cinético y termodinámico del pardeamiento no enzimático de zumos clarificados de pera |
2023 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Raspberry pulp pasteurization: Computational fluid dynamics modeling and experimental validation of color and bioactive compound retention |
2023 |
Badin, E.E.; Augusto, P.E.D; Quevedo Leon, R.A.; Ibarz, A.; Ribotta, P.D.; Lespinard, A.R. |
Article d'investigació |
Cálculos y diseño en la Ingeniería de los Alimentos. Volumen 2: Transmisión de calor |
2023 |
Ibarz, A.; Ibarz, R.; Garvín,A. |
Llibre docent |
Effect of pasteurization on color, ascorbic acid and lycopene of crushed tomato: A computational study with experimental validation |
2023 |
Badin, E.E.; Mercatante, M.M.; Mascheroni, R.H.; Quevedo-Leon, R.; Ibarz, A.; Ribotta, P.D.; Lespinard, A.R. |
Article d'investigació |
Study of the microstructure-property-processing relationship in five potato (Solanum tuberosum) varieties during the frying process based on an automatic classification system using convolutional neur |
2023 |
Oblitas Cruz, J.; Castro Silupu, W; Torres Carranza, E.; Ibarz Ribas, A. |
Article d'investigació |
Cálculos y diseño en la Ingeniería de los Alimentos. Volumen 1: Fundamentos, mecánica de fluidos y complementos |
2022 |
Ibarz, A.; Ibarz, R.; Garvín, A. |
Llibre docent |
Photo-degradation of alfalfa saponins by UV-visible multi-wavelength irradiation |
2022 |
Hadidi, M.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Modified mung bean protein: Optimization of microwave-assisted phosphorylation and its functional and structural characterizations |
2021 |
Hadid, M.; Jafarzadeh, S.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Effect of enzymatic hydrolyzed protein from pig bones on some biological and functional properties |
2021 |
Pagán, J.; Benítez, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Kinetic modeling of thermal degradation of color, lycopene, and ascorbic acid in crushed tomato |
2021 |
Badin, E.E.; Quevedo Leon, R.; Ibarz, A.; Ribotta, P.D.; Lespinard, A.R. |
Article d'investigació |
Optimisation of extraction and deamidation of edible protein from evening primrose (Oenothera biennis L.) oil processing by-products and its effect on structural and techno-functional properties |
2021 |
Hadidi, M.; Ibarz, A.; Pouramin, S. |
Article d'investigació |
Classification of the microstructural elements of the vegetal tissue of the pumpkin (Cucurbita pepo L.) using convolutional neural networks |
2021 |
Oblitas, J.; Mejia, J.; De la Torre, M.; Avila George, H.; Seguí, L.; Mayor, L.; Ibarz, A.; Castro, W. |
Article d'investigació |
Photodegration in Foods |
2021 |
Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Capítol de llibre d'investigació |
Viscoelastic properties and compensation study of apple juice enriched with apple fiber |
2021 |
Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Polysaccharides from pineapple core as a canning by-product: Extraction optimization, chemical structure, antioxidant and functional properties |
2020 |
M. Hadidi; P.I. Amoli; A.Z. Jelyani; Z. Asiri; A. Rouhafza; A. Ibarz; F.B. Khaksar; S. T. Tabrizi |
Article d'investigació |
Thermal processing of raspberry pulp: effect on the color and bioactive compounds and their relationship |
2020 |
Badin E.E.; Rossi, Y.E.; Montenegro M.A.; Ibarz, A.; Ribotta, P.D.; Lespinard, A.R., |
Article d'investigació |
Optimisation and kinetic study of the ultrasonic-assisted extraction of total saponins from alfalfa (Medicago sativa) and its bioaccessibility using the response surface methodology |
2020 |
M. Hadidi; A. Ibarz; J.Pagán |
Article d'investigació |
Application of Ultrasound-Ultrafiltration-Assisted alkaline isoelectric precipitation (UUAAIP) technique for producing alfalfa protein isolate for human consumption: Optimization, comparison, physicoc |
2020 |
M. Hadidi; F.B. Khaksar; J.Pagán; A. Ibarz |
Article d'investigació |
Ascorbic acid degradation in aqueous solution during UV-Vis irradiation |
2019 |
Aguilar, K.; Garvín, A.; Lara Sagahón, V.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Kinetic and thermodynamic compensation study of the hydration of faba beans (Vicia faba L.) |
2019 |
Garvín, A.; Augusto, P.E.D.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Optimisation of steam blanching on enzymatic activity, color and protein degradation of alfalfa (Medicago sativa) to improve some quality characteristics of its edible protein |
2019 |
M. Hadidi; A. Ibarz; J. Conde; J.Pagán |
Article d'investigació |
Effect of apple fibre addition and temperature on the rheological properties of apple juice and compensation study |
2019 |
Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Effect of enzymatic treatment and concentration method on chemical, rheological, microstructure and thermal properties of prickly pear syrup |
2019 |
Borchani, M.;Masmoudi, M.; Ben Amira, A.l.; Abbès, F.; Yaich, H.; Besbes, S.; Blecker, C.; Garvin, A.; Ibarz, A.; Attia, H. |
Article d'investigació |
Effect of UV-Vis processing on enzymatic activity and the physicochemical properties of peach juices from different varieties |
2018 |
K. Aguilar; A. Garvín; A. Ibarz |
Article d'investigació |
Physicochemical and rheological properties of gum seed and pulp from Hymenaea courbaril L. |
2018 |
M.A. Hernández-Morales; Y.I. Maldonado-Astudillo; J. Jiménez-Hernández; R. Salazar; M.O. Ramírez-Sucre; A. Ibarz; R.G. Utrilla-Coello; C. Ortuño-Pineda |
Article d'investigació |
Functional bleaching of sugar cane juice using a food-grade adsorber resin and explained by a kinetic model describing the variation in time of the content of adsorbate |
2018 |
J.P. Cruz-Tirado; A. Cabanillas; R. Siche; J Espina; L. Díaz-Sánchez; A. Ibarz |
Article d'investigació |
Principles of unit operations in food processing |
2017 |
Ibarz A.; Augusto P.E.D. |
Capítol de llibre docent |
Functional and rheological properties of piñuela (bromelia karatas) in two ripening stages |
2017 |
Osorio MN, Moyano DF, Murillo W, Murillo E, Ibarz A, Solanilla JF. |
Article d'investigació |
Kinetic and thermodynamic compensation. A current and practical review for foods |
2017 |
Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz A. |
Review |
Preliminary characterization of the enzyme polyphenol oxidase and rheological behavior from Averrhoa carambola juice |
2017 |
Murillo E.; Aristizábal J. G.; Murillo W.; Ibarz A.; Méndez J. J.; Solanilla J.F. |
Article d'investigació |
Ultrasound technology enhances the hydration of corn kernels without affecting their starch properties |
2017 |
Miano, A.C.; Ibarz, A.; Augusto, P.E.D. |
Article d'investigació |
Kinetic and thermodynamic study of the photochemical degradation of patulin |
2017 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication |
2017 |
Aguilar, K.; Garvín, A.; Ibarz, A.; Augusto, P.E.D. |
Article d'investigació |
Princípios de operações unitárias e cinética de reações |
2017 |
Augusto PED, Ibarz A. |
Capítol de llibre docent |
Mechanisms for improving mass transfer in food with ultrasound technology: Describing the phenomena in two model cases |
2016 |
Miano, AC, Ibarz A, Augusto PED. |
Article d'investigació |
Effect of the concentration on the kinetic model of the photo-degradation of 5-hydroxymethylfurfural by UV irradiation |
2016 |
K. Aguilar, A. Garvin, A. Ibarz |
Article d'investigació |
Kinetics of color development in glucose/Amino Acid model systems at different temperatures |
2016 |
Echavarría, A.P.; Pagán, J.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Rate-controlling mechanisms in the photo-degradation of 5-Hydroxymethylfurfural |
2016 |
Aguilar K.; Garvín, A.; Azuara, E.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Rate-controlling mechanisms in the photo-degradation of ochratoxin A |
2016 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Rojas, S.; Azuara, E.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Optimizing the enzymatic elimination of clogging of microfiltration membrane by parellada grape cake |
2016 |
Pagán, J.; Conde, J.; Echavarría, A.P.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Kinetic study and modeling of the UV photo-degradation of thiabendazole |
2016 |
Ibarz, R; Garvin, A; Aguilar, K; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Effect of UV-Vis irradiation on enzymatic activities and the physicochemical properties of nectarine juices from different varieties. |
2016 |
Aguilar, K.; Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
An autocatalytic kinetic model for describing microbial growth during fermentation |
2015 |
Ibarz A; Augusto PED. |
Article d'investigació |
Modelización cinética de la degradación fotoquímica de benomilo |
2015 |
Ibarz R; Garvín A; Pagán J; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV |
2015 |
Augusto PED, Ibarz, R, Garvin, A, Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Use of response surface methodology to describe the combined effect of temperature and fiber on the rheological properties of orange juice |
2015 |
Siche R, Falguera V, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Modelling of 5-hydroxymethylfurfural photo-degradation by UV irradiation. Influence of temperature and pH. |
2015 |
Aguilar, K., Garvin, A., Azuara, E., Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Describing the Food Sigmoidal Behavior During Hydration Based on a Second-Order Autocatalytic Kinetic |
2015 |
Ibarz A, Augusto PED. |
Article d'investigació |
Ultraviolet in food preservation and processing |
2015 |
Ibarz A, Garvín A, Falguera V |
Capítol de llibre d'investigació |
Modelling of UV absorption in a plane photoreactor for solutions with high-patulin concentration |
2015 |
Garvín, A., Ibarz, R., Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Modelling of ochratoxin A photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp |
2015 |
Ibarz R, Garvín A, Azuara E, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Caracterización funcional de almidones nativos obtenidos de papas (Solanum phureja) nativas peruanas |
2015 |
Martínez, P.; Málaga, A.; Betalleluz, I.; Ibarz, A.; Velezmoro, C |
Article d'investigació |
Recovery and use of by-products from fruit juice production |
2014 |
Martí N, Lorente J, Valero M, Ibarz A, Saura D. |
Capítol de llibre d'investigació |
Efecto de la irradiación ultravioleta en la actividad enzimática de la polifenoloxidasa y peroxidasa y las propiedades fisicoquímicas del jugo de dos variedades de naranjilla (Solanum quitoense Lam) |
2014 |
Samaniego E, Ibarz A, Ruales J. |
Article d'investigació |
Modelling of patulin photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp |
2014 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Falguera, V.; Pagán, J.; Garza, S.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Pre and postharvest enzymatic activity in gulupa (Passiflora edulis sims) fruits from the Colombian lower montane rain forest |
2014 |
Franco G, Cartagena JR, Correa GA, Rojano BA, Piedrahita AM,Ibarz A, Falguera V. |
Article d'investigació |
Chemical guide parameters for Spanish lemon (Citrus lemon (L.) Burm.) juices |
2014 |
Lorente J; Vegara S; Martí N; Ibarz A; Coll L; Hernández J; Valero M; Saura D. |
Article d'investigació |
Introduction to food process engineering |
2014 |
Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV. |
Llibre docent |
Kinetics of color development of melanoidins formed form furctose/amino acid model systems |
2014 |
Echavarría AP; Pagán J; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of UV-Vis photochemical processing on pear juices from six different varieties |
2014 |
Falguera V; Garvín A; Garza S; Pagán J; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Introduction to Food Process Engineering |
2014 |
Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV. |
Editor llibre d'investigació |
Squeezing fruits in the second decade of the Twenty-First Century: The current situation of the juice industry |
2014 |
Falguera V, Ibarz A. |
Capítol de llibre d'investigació |
Chapter 8. Utilization of Enzymes in Fruit Juice production |
2014 |
Pagán, Jordi |
Capítol de llibre d'investigació |
Viscoelastic properties of tomato juice: Applicability of the Cox-Merz rule |
2013 |
Augusto PED; Falguera V; Cristianini M; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Protective Effect of Melanoidins from Fructose-Glutamic Acid on Polyphenol Oxidase Inactivation by Ultraviolet-Visible Irradiation |
2013 |
Falguera V; Folch A; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Inactivation of peroxidase by ultraviolet-visible irradiation: Effect of pH and melanoidin content |
2013 |
Falguera V; Moulin A; Thevenet L; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of High Pressure Homogenization (HPH) on the rheological properties of tomato juice: Creep and recovery behaviours |
2013 |
Augusto PED, Ibarz A, Cristianini M. |
Article d'investigació |
Flow behavior of clarified pear and apple juices at subzero temperatures |
2013 |
Falguera V, Vicente M, Garvín A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
UV-vis irradiation: An alternative to reduce SO2 in white wine? |
2013 |
Falguera V, Forns M, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Optimization of Mailard reaction products isolated from sugar-amino acid model system and their antioxydant activity |
2013 |
Echavarría AP; Pagán J; Ibarz A |
Article d'investigació |
Kinetic and multivariable analysis of polyphenol oxidase inactivation by high pressure and temperature processing in apple juices made from six different varieties |
2013 |
Falguera V, Gatius F, Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV. |
Article d'investigació |
Enzymatic peeling and discoloration of Red Bartlett pears |
2013 |
Ibarz A, Pagán J, Garvín A, Ibarz R, Gatius F, Falguera V. |
Article d'investigació |
Enzymatic hydrolysis kinetics and nitrogen recovery in the protein hydrolysate production from pig bones |
2013 |
Pagán J, Ibarz A, Falguera V, Benítez R. |
Article d'investigació |
Effect of UV-Vis irradiation on enzymatic activities and physicochemical properties of four grape musts from different varieties. |
2013 |
Falguera V; Garza S; Pagán J; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Antioxidant activity of the melanoidin fractions forme from D-glucose and D-fructose and L-asparagine in the Maillard reaction |
2013 |
Echavarría AP; Pagán J; Ibarz A |
Article d'investigació |
Effect of high pressure homogenization (HPH) on the rheological properties of tomato juice: Viscoelastic properties and the Cox-Merz rule |
2013 |
Augusto PED, Ibarz A, Cristianini M. |
Article d'investigació |
Enzyme recovery and effluents generated in the enzymatic elimination of clogging of pectin cake in filtration process |
2012 |
Echavarría AP, Ibarz A, Conde J, Pagán J. |
Article d'investigació |
Using the Mitschka-Briggs-Steffe Method for Evaluation of Cactus Pear Concentrated Pulps Rheological Behavior |
2012 |
Augusto PED; Cristianini M; Ibarz A: |
Article d'investigació |
Ultrafiltration and reverse osmosis for clarification and concentration of fruit juices at pilot plant scale |
2012 |
Echavarría AP, Falguera V, Torras C, Berdún C, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Optimizing by the response surface methodology the enzymatic elimination of clogging of a microfiltration membrane by pectin cake |
2012 |
Echavarría AP; Ibarz A; Conde J; Torras C; Pagán J. |
Article d'investigació |
Inactivation of polyphenol oxidase by ultraviolet irradiation: Protective effect of melanins |
2012 |
Falguera V, Pagán J, Garza S, Garvín A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of temperature on dynamic and steady-state shear rheological properties of siriguela (Spondias purpurea L.) pulp |
2012 |
Augusto PED, Cristianini M, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Influencia de la temperatura y adición de fibra en el comportamiento al flujo del zumo de naranja |
2012 |
Siche R, Falguera V, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Influence of fresh and processed fruit quality attributes on peach purée consistency index |
2012 |
Falguera V, Gatius F, Pascual M, Villar JM, Cubero MA, Ibarz A, Rufat J. |
Article d'investigació |
Changes on colour parameters caused by high-pressure processing of apple juice made from six different varieties |
2012 |
V. Falguera;F. Gatius; A. Ibarz; G. V. Barbosa-Canovas |
Article d'investigació |
Melanoidins formed by Maillard reaction in food and their biological activity |
2012 |
Echavarría AP; Pagán J; Ibarz A |
Review |
Discoloration Kinetics of clarified apple juice treated with Lewatit (R) S 4528 adsorbent resin during processing |
2012 |
Ibarz A, Falguera V, Garza S, Garvín A. |
Article d'investigació |
Monitoring the behaviour of melanoidin from glucose/L-asparagine solution |
2012 |
Pagán J;Ibarz A.;Elvira, L;Trillo, J;de Frutos, S; Echavarría, A P |
Article d'investigació |
Influence of nitrogen fertilization on polyphenol oxidase activity in peach fruits |
2012 |
Falguera V, Lordan J, Gatius F, Pascual M, Villar JM, Ibarz A, Rufat J. |
Article d'investigació |
Rheological behavior of tomato juice: Steady-state shear a time-dependend modeling |
2012 |
Augusto PED; Falguera V; Cristianini M; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of high pressure homogenization (HPH) on the rheological properties of tomato juice: Time-dependent and steady-state shear |
2012 |
Augusto PED, Ibarz A, Cristianini M. |
Article d'investigació |
Effect of pectinase immobilization in a polymeric membrane on untrafiltration of fluid foods |
2012 |
Echavarría AP, García-Valls R, Torras C, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of high pressure homogenization (HPH) on the rheological properties of a fruit juice serum model |
2012 |
Augusto PED, Ibarz A, Cristianini M. |
Article d'investigació |
Viscoelastic properties of tomato juice |
2011 |
Augusto PED; Falguera V; Cristianini M; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Inhibitory effect of enzymatic browning products on trypsin activity |
2011 |
Falguera V; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of previous enzymatic recirculation treatment through a tubular ceramic membrane on ultrafiltration of model solution and apple juice |
2011 |
Echavarría AP, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Fruit juice processing and membrane technology application |
2011 |
Echavarría AP, Torras C, Pagán J, Ibarz A. |
Review |
Inhibitory effect of melanins from Agaricus bisporus polyphenol oxidase and two different substrates on carboxypeptidases A and B activity |
2011 |
Falguera V; Miarnau O; Pagán J; Ibarz A |
Article d'investigació |
Modeling of absorbed radiation profiles in a system composed by a plane photoreactor and a single lamp |
2011 |
Falguera V; Esplugas S; Vicente M; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Innovacions en l'enginyeria d'aliments. Tecnologies emergents |
2011 |
Ibarz A, Falguera V. |
Article en revista divulgativa |
Degradation of mandarin juice concentrates treated at high temperatures |
2011 |
Ibarz A, Garza S, Garvín A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Ultraviolet processing of liquid food. A review. Part 2: Effects on microorganisms and on food components and properties. |
2011 |
Falguera V; Pagán J; Garza S; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Ultraviolet processing of liquid food. A review. Part 1: Fundamental engineering aspects. |
2011 |
Falguera V; Pagán J; Garza S; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Edible films and coatings: structures, active functions and trends in their use |
2011 |
Falguera V, Quintero JP, Jiménez A, Muñoz JA, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Lemon peel degradation modelling in the enzymatic peeling process |
2011 |
Pagán A, Conde J, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Influence of fiber addition on the rheological properties of peach juices |
2011 |
Augusto PED, Falguera V, Cristianini C, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of UV irradiation on enzymatic activities and physicochemical properties of apple juices from different varieties |
2011 |
Falguera V, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Modelamiento de la cinética de reacciones del pardeamiento no enzimático y el comportamiento reológico, en el proceso térmico de jugos y pulpas |
2010 |
Manayay D, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Rheological behaviour of concentrated mandarin juice at low temperatures. |
2010 |
Falguera V; Vélez-Ruiz JF; Alins V; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of temperature and concentration on the density of clarified pineapple juice |
2010 |
Garza S, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Química de los Alimentos. Capítulo 13 |
2010 |
Fennema OR. |
Traducció capítol docent |
Química de los Alimentos. Capítulo 2 |
2010 |
Fennema OR. |
Traducció capítol docent |
Operaciones Unitarias de Transferencia de Materia (Ingeniería Agrnómica-Industrias Alimentarias) |
2010 |
Ibarz A. |
Apunts docents |
Effluent content from albedo degradation and kinetics at different temperatures in the enzymatic peeling of grapefruits |
2010 |
Pagán A, Conde J, Ibarz A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Operaciones Unitarias (Licenciatura en Ciencia y Tecnología de Alimentos) |
2010 |
Ibarz A. |
Apunts docents |
Kinetic analysis of melanogenesis by means of Agaricus bisporus tyrosinase. |
2010 |
Falguera V, Gatius F, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Pardeamiento de zumos clarificados de limón tratados a altas temperaturas |
2010 |
Ibarz-Martínez R, Pagán J, Garza S, Ibarz A. |
Article d'investigació |
A new model to describe flow behaviour of concentrated orange juice. |
2010 |
Falguera V, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Effect of calcium pidolate on the rheological characteristics of jams and gelatins |
2010 |
Falguera V, Mengual A, Vicente M, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Freeze concentration of must in a pilot plant falling film cryoconcentrator |
2010 |
Hernández E, Raventós M, Auleda JM, Ibarz A. |
Article d'investigació |
A kinetic model describing melanin formation by means of mushroom tyrosinase. |
2010 |
Falguera V, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Rheology of redcurrant juices |
2010 |
Ibarz A, Falguera V, Garza S, Garvín A. |
Article d'investigació |
Rheological and thixotropic behavior of banana (Musa Cavendishii) puree. |
2010 |
Ibarz A, Falguera V, Garvín A. |
Article d'investigació |
Albedo hydrolysis modelling and digestion with reused effluents in the enzimatic peeling process of grapefruits |
2010 |
Pagán A, Conde J, Ibarz A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Operaciones Unitarias (Licenciatura en Ciencia y Tecnología de Alimentos) |
2009 |
Ibarz A. |
Apunts docents |
Inactivation of carboxypeptidase A and trypsin by UV-visible light |
2009 |
Ibarz A, Garvín A, Garza S, Pagán J. |
Article d'investigació |
Cinética del índice de relación de actividades poligalaturonásicas de un preparado para pelado enzimático |
2009 |
Pagán A, Benítez R, Ibarz A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Comportamiento al flujo de zumo clarificado de pera y manzana a bajas temperaturas. |
2009 |
Falguera V, Burguet J, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Flow behavior of clarified orange juice at low temperatures |
2009 |
Ibarz R, Falguera V, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Toxic effect of melanoidins from glucose-asparagine on trypsin activity |
2009 |
Ibarz A, Garvín A, Garza S, Pagán J. |
Article d'investigació |
Propiedades Físicas de los Alimentos |
2009 |
Sahin S., Sumnu SG. |
Traducció llibre investigació |
Operaciones Unitarias de Transferencia de Materia (Ingeniería Agrnómica-Industrias Alimentarias) |
2009 |
Ibarz A. |
Apunts docents |
Concentration of apple and pear juices in a multi-plate freeze concentrator |
2009 |
Hernández E, Raventós M, Auleda JM, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Ionizing Irradiation of Foods |
2008 |
Ibarz A. |
Capítol de llibre d'investigació |
Kinetics of peach clarified juice discoloration process with an adsorbent resin |
2008 |
Ibarz A, Garza S, Garvín A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Hidrolizados de proteína. Procesos y aplicaciones |
2008 |
Benítez R, Ibarz A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Inhibitory effect of melanoidins from glucose-asparagine on carboxypeptidases activity |
2008 |
Ibarz A, Garza S, Pagán J. |
Article d'investigació |
Nonenzymatic browning of selected fruit juices affected by D-galacturonic acid |
2008 |
Ibarz A, Garza S, Pagán J. |
Article d'investigació |
Tratamiento de lo Residuos de la Industria del Procesado de Alimentos |
2008 |
Wang LK, Hung Y-T, Lo H.H., Yapijakis C. |
Traducció llibre investigació |
Pardeamiento no enzimático de zumo de mandarina clarificado y concentrado durante el almacenamiento. |
2007 |
Falguera V., Garza S., Garvin, A., Ibarz A |
Article d'investigació |
Comportamiento al flujo de zumo clarificado de naranja a bajas temperaturas |
2007 |
Ibarz R, Falguera V, Garza S, Pagan J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Resultados preliminares de la hidrólisis enzimática de proteína de hueso de cerdo y caracterización del sustrato |
2007 |
Ibarz A, Pagán J, Casero T y Benítez,R. |
Article d'investigació |
Equipo de crioconcentración de fluidos por placas de película descendente |
2007 |
Raventós M, Auleda JM, Hernández E, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Comportamiento reológico del puré concentrado de melocotón de 21ºBrix |
2007 |
Massa A, González C, Maestro A, Labanda J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Concentration of aqueous sugar solutions in a multi-plate cryoconcentrator |
2007 |
Raventós M, Hernández E, Auleda J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Densidad de zumo concentrado de naranja. Efecto de la temperatura y de la concentración |
2007 |
Garza S, Guitart E, Garvin A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Aspectos reológicos de zumos y purés de frutas |
2006 |
Ibarz A, Pagán J, Garza S. |
Article d'investigació |
Orange peel degradation and enzyme recovery in the enzymatic peeling process |
2006 |
Pagán A, Ibarz A, Conde J, Pagán J. |
Article d'investigació |
Improvement in the measurement of spectrophotometric data in the m-hydroxydiphenyl pectin determination methods |
2006 |
Ibarz A, Pagán A, Pagán J, Tribaldo F. |
Article d'investigació |
Determinación de la viscosidad de un zumo de piña concentrado |
2006 |
Garza S, Reinoso AM, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Efecto de la temperatura sobre la densidad de un zumo de piña concentrado |
2006 |
Garza S, Reinoso AM, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Enzyme recovery and effluents generated in the enzymatic peeling process of lemons |
2006 |
Pagán J, Ibarz A, Pagán A. |
Article d'investigació |
Comportamiento viscoelástico de pulpa de membrillo en función de la concentración de sólidos solubles |
2006 |
Ramos AM, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Manual del Procesado de los Alimentos. Capítulos 5 y 6 |
2006 |
Brennan JG. |
Traducció llibre investigació |
Photochemical destruction of color compounds in fruit juices |
2005 |
Ibarz A, Pagán J, Panadés R, Garza S. |
Article d'investigació |
Tecnologías Témicas para el Procesado de los Alimentos |
2005 |
Richardson P. |
Traducció llibre investigació |
Kinetics of the digestion products and effect of temperature on the enzymatic peeling process of oranges |
2005 |
Pagán A, Ibarz A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Operaciones Unitarias en la Ingeniería de Alimentos |
2005 |
Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV. |
Llibre docent |
Newtonian and Non-Newtonian Flow |
2005 |
Ibarz A, Castell-Perez,E Barbosa-Cánovas GV. |
Capítol de llibre d'investigació |
Enginyeria Agronòmica, forestal i alimentària |
2005 |
Ibarz A, Marín JP, Bonet JA. |
Informes de recerca |
Pardeamientos en zumos de limón a temperaturas de refrigeración y congelación |
2004 |
Ibarz A, Pagán J, Garza S. |
Article d'investigació |
Caracterización reológica de zumo clarificado de fresa a elevadas concentraciones |
2004 |
Rosa C, Ibarz A, Garza S. |
Article d'investigació |
Extrusores en las Aplicaciones de Alimentos |
2004 |
Riaz MN. |
Traducció llibre investigació |
Kinetic models for water adsorption and cooking time in chickpea soaked and treated by high pressure |
2004 |
Ibarz A, González C, Barbosa-Cánovas GV. |
Article d'investigació |
Almacenamiento en Atmósferas Controladas de Frutas y Hortalizas |
2003 |
Thompson AK. |
Traducció llibre investigació |
Irradiación de Alimentos. Principios y Aplicaciones |
2003 |
Molins R. |
Traducció llibre investigació |
Manual de Conservación de los Alimentos (capítulos 17, 18 y 19) |
2003 |
Shafiur Rahman M. |
Traducció llibre investigació |
Cálculo de etapas de adsorción |
2003 |
Pérez-Akasuso I, Ibarz A, Pomar J. |
Publicacions Multimèdia |
Cálculo de columnas de absorción de gases |
2003 |
Pérez-Akasuso I, Ibarz A, Pomar J. |
Publicacions Multimèdia |
Actividad de la transglutaminasa en el procesado de productos cárnicos |
2002 |
Pagán J, Défigier S, Garza S, Pagán A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Efecto de la alta presión hidrostática (APH) en la imbibición de agua, tiempos de cocción y microestructura del Phaseolus vulgaris |
2002 |
Sangronis E, Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV, Swanson BG. |
Article d'investigació |
Extrusión de los Alimentos |
2002 |
Guy R. |
Traducció llibre investigació |
Unit Operations in Food Engineering |
2002 |
Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV. |
Llibre docent |
Textura de los Alimentos. Medida y Percepción |
2001 |
Roshenthal AJ. |
Traducció llibre investigació |
Pardeamientos en zumos de frutas |
2001 |
Ibarz A, Pagán J, Garza S. |
Article d'investigació |
Extraction and characterization of stored peach pomace pectin |
2001 |
Pagán J, Ibarz A, Lorca M, Barbosa-Cánovas GV, Pagán A. |
Article d'investigació |
Modelos cinéticos de degradación en cremogenado de naranja concentrado tratado a elevadas temperaturas |
2001 |
Garza S, Ibarz A, Boix J. |
Article d'investigació |
Browning of apple slices treated with high hydrostatic pressure. |
2000 |
Ibarz A, Sangronis E, Barbosa-Cánovas GV, Swanson BG. |
Capítol de llibre d'investigació |
Viscoelastic properties of egg gels formed with high hydrostatic pressure. |
2000 |
Ibarz A, Sangronis E, Ma L, Barbosa-Cánovas GV, Swanson BG. |
Capítol de llibre d'investigació |
High hydrostatic pressure inactivation of selected pectolytic enzymes. |
2000 |
Ibarz A, Sangronis E, González C, Barbosa-Cánovas GV, Swanson BG. |
Capítol de llibre d'investigació |
Modeling water adsorption and cooking times of black beans (Phaesolus vulgaris) treated with high hydrostatic pressure. |
2000 |
Sangronis E, Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV, Swanson BG. |
Capítol de llibre d'investigació |
Métodos Experimentales en la Ingeniería Alimentaria |
2000 |
Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV, Garza S, Gimeno V. |
Llibre docent |
Photodecomposition of carbendazim in aqueous solutions. |
2000 |
Panadés R, Ibarz A, Esplugas S. |
Article d'investigació |
Kinetics of colour development in aqueous glucose systems at high temperatures. |
2000 |
Carabasa M, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Deshidratación de Alimentos |
2000 |
Barbosa-Cánovas GV, Vega-Mercado H. |
Traducció llibre investigació |
Kinetic models of non-enzymatic browning in apple puree. |
2000 |
Ibarz A, Pagán J, Garza S. |
Article d'investigació |
Evolution of polyphenoloxidase (PPO) activity in apple slices treated with high hydrostatic pressure. |
2000 |
Ibarz A, Sangronis E, Barbosa-Cánovas GV, Swanson BG. |
Capítol de llibre d'investigació |
Kinetics of colour development in aqueous fructose systems at high temperatures |
2000 |
Carabasa M, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Manual de Laboratorio de Ingeniería de Alimentos |
2000 |
Barbosa-Cánovas GV, Ma L, Barleta B. |
Traducció llibre investigació |
Kinetic models for colour changes in pear puree during heating at relative high temperatures |
1999 |
Ibarz A, Garza S, Pagán J. |
Article d'investigació |
Textura de geles de huevo inducidos con alta presión |
1999 |
Ibarz A, Sangronis E, Barbosa-Cánovas GV, Swanson BG. |
Article d'investigació |
Transmisión de calor en alimentos en tanques agitados encamisados.III. |
1999 |
Ibarz A, Ramos AM, Barbosa-Cánovas GV. |
Article d'investigació |
Extraction and rheological properties of pectin from fresh pomace |
1999 |
Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Flow properties of orange dietary fiber suspensions |
1999 |
Grigelmo-Miguel N, Ibarz-Ribas A, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Operaciones Unitarias en la Ingeniería de Alimentos |
1999 |
Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV. |
Llibre docent |
Herramienta informática para el cálculo de evaporadores |
1999 |
Pérez-Akasuso I, Ibarz A, Pomar J. |
Capítol de llibre docent |
Quality of industrial pectin extracted from peach at different ph and temperatures |
1999 |
Pagan J, Ibarz A, Llorca M, Coll L. |
Article d'investigació |
Rheological behaviour of peach puree |
1999 |
Garza S, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Diseño de sedimentadores por zonas |
1999 |
Garvín A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Predicción de la evolución de azúcares y HMF en un zumo de melocotón |
1999 |
Ibarz A, Garza S, Pagán J. |
Article d'investigació |
Non-enzymatic browning in peach puree during heating |
1999 |
Garza S, Ibarz A, Giner J, Pagán J. |
Article d'investigació |
Rheological properties of cloudy and clarified juice of Malus floribunda as a function of concentration and temperature |
1999 |
Cepeda E, Villarán MC, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Rheology of peach dietary fibre suspensions |
1999 |
Grigelmo-Miguel N, Ibarz-Ribas A, Martin-Belloso O. |
Article d'investigació |
The rheology of semiliquid foods |
1999 |
Barbosa-Cánovas GV, Kokini JL, Ma L, Ibarz A. |
Capítol de llibre d'investigació |
Conservación no Térmica de Alimentos |
1999 |
Barbosa-Cánovas GV, Pothakamuri U, Palou E, Swanson BG. |
Traducció llibre investigació |
Removal of dark compounds from clarified fruit juices by adsorption processes. |
1998 |
Carabasa M, Ibarz A, Garza S, Barbosa-Cánovas G. |
Article d'investigació |
Descomposición fotoquímica de indol en solución acuosa |
1998 |
Ibarz A, Tejero JM, Panadés R, Esplugas S. |
Article d'investigació |
Density of juice and puree of fruits as a function of soluble solids content and temperature |
1998 |
Ramos AM, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Transmisión de calor en alimentos en tanques agitados encamisados. I. |
1998 |
Ibarz A, Ramos AM, Barbosa-Cánovas GV. |
Article d'investigació |
Evaporadores en la industria de zumos de fruta |
1998 |
Garza S, Arántegui J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Heating rates of peach juice in an agitated jacketed vessel. |
1998 |
Ibarz A, Ramos AM, Puig-Bargués J, Barbosa-Cánovas GV. |
Article d'investigació |
Photodescomposition of Sex Pheromones of Cydia pomonella (Codling moth)and Lobesia botrana in aqueous solutions. |
1998 |
Panadés R, Ibarz A, Riba M, Esplugas E. |
Article d'investigació |
Evolución del color, HMF y azúcares en un zumo clarificado de pera tratado térmicamente |
1998 |
Ibarz A, Garza S, Pagán J. |
Article d'investigació |
Transmisión de calor en alimentos en tanques agitados encamisados.II. |
1998 |
Ibarz A, Ramos AM, Barbosa-Cánovas GV. |
Article d'investigació |
Thixotropy of fruit juice and puree from quince. |
1998 |
Ramos AM, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Extracción de zumo de manzana mediante licuefacción enzimática |
1997 |
Pagán J, Casañé A, Piqué MT, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Cinética de pardeamiento no enzimático de zumo de pera concentrado |
1997 |
Ibarz A, Martín O, Barbosa GV. |
Article d'investigació |
Descomposición fotoquímica de tiabendazol en solución acuosa |
1997 |
Panadés R, Alonso JM, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Estudio de la influencia de la temperatura en el comportamiento reológico de mermeladas de albaricoque (Prunus armeniaca), arándano (Vaccinium myrtullus) y escaramujo (Rosa canina)
| 1997 |
Villarán MC, Cepeda E, Llorens FJ, Ibarz A. |
Article d'investigació |
La alta presión hidrostática: Una alternativa en el procesamiento no térmico de alimentos. |
1997 |
Sangronis E, Pothakamury U, Ramos AM, Ibarz A, Barbosa-Cánovas GV, Swanson BG. |
Article d'investigació |
Depectination of apple juices |
1997 |
Ibarz A, Grigelmo C, Pagán J. |
Article d'investigació |
Extracción de zumo de melocotón mediante licuefacción enzimática |
1997 |
Pagán J, Soliva R, Piqué MT, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Colour changes in concentrated fruit pulp during heating at high temperatures |
1997 |
Lozano JE, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Colour, sugars and HMF evolution during thermal treatment of apple juice [Evolución del color, azúcares y HMF en el tratamiento térmico de zumo de manzana] |
1996 |
Garza S, Giner J, Martín O, Costa E, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Rheological behavior of the vaginal fluid of dairy cows at estrus |
1996 |
López-Gatius F, Rutllant J, Labèrnia J, Ibarz A, López-Béjar M, Santolaria P. |
Article d'investigació |
Fotodescomposición de benomilo en solución acuosa |
1996 |
Ibarz A, Panadés R, Tejero JM. |
Article d'investigació |
Rheology of clarified passion fruit juices |
1996 |
Ibarz A, González C, Esplugas S. |
Article d'investigació |
Rheology of clarified cherry juices |
1996 |
Giner J, Ibarz A, Garza S, Xian-Quan S. |
Article d'investigació |
Rheological behaviour of sloe (prunus spinosa) fruit juices |
1996 |
Ibarz A, Garvín A, Costa J. |
Article d'investigació |
Rheological behaviour of loquat (eriobotrya japonica) juices |
1996 |
Ibarz A, Garvín A, Costa J. |
Article d'investigació |
Influencia de la congelación en la reología de yema de huevo con sal |
1995 |
Ibarz A, Segalés J. |
Article d'investigació |
Circulación de fluidos incompresibles por conducciones. Aspectos fundamentales |
1995 |
Ibarz A. |
Article en revista divulgativa |
Comportamiento al flujo de zumos concentrados de níspero |
1995 |
Ibarz A, Garvín A, Costa J. |
Article d'investigació |
Efecto de la temperatura y contenido en sólidos solubles sobre la cinética de pardeamiento no enzimático de zumos clarificados de manzana |
1995 |
Ibarz A, Navés J. |
Article d'investigació |
Rheological behaviour of kiwi fruit juice concentrates |
1995 |
Ibarz A, Giner J, Pagán J, Gimeno V, Garza S. |
Article d'investigació |
Thixotropic Behaviour of Concentrated Fruit Pulps |
1994 |
Lozano JE, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Aplicación en los procesos de deshidratación de frutas |
1994 |
Colomer Y, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Enzymatic Browning in Apple Pupls |
1994 |
Lozano JE, Drudis R, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Rheology of Clarified Fruit Juices.III: Orange Juices |
1994 |
Ibarz A, González C, Esplugas S. |
Article d'investigació |
Reología de productos alimentarios |
1993 |
Ibarz A. |
Review |
Procesos de separación por membranas: Ósmosis Inversa y Ultrafiltración |
1993 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
Reologia de zumos de melocotón. Influencia del contenido en pulpa |
1993 |
Ibarz A, Ortiz JM. |
Article d'investigació |
The Effect of High Temperatures on Nonenzymatic Browning and Formation of HMF in Clarified Peach Juices |
1993 |
Ibarz A, Miguelsanz R, Pagán J. |
Article d'investigació |
Rheology of persimmon juices |
1993 |
Ibarz A, Marco F, Pagán J. |
Article d'investigació |
Propiedades reológicas de alimentos fluídos |
1993 |
Barbosa-Cánovas GV, Ibarz A, Peleg M. |
Review |
Estudio reológico de lactosuero de vaca |
1993 |
Botargues A, Ibarz A, Giner J. |
Article d'investigació |
Rheological properties of the anterior vaginal fluid from superovulated dairy heifers at strus |
1993 |
López-Gatius F, Miró J, Sebastián I, Ibarz A, Labèrnia J. |
Article d'investigació |
Rheology of salted egg yolk |
1993 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
Estudio reológico de lactosuero de cabra |
1993 |
Botargues A, Ibarz A, Giner J. |
Article d'investigació |
El té: Orígenes y tecnología |
1992 |
Xian-Quan S, Ibarz A, Giner J. |
Article d'investigació |
Rheology of Clarified Fruit Juices.I: Peach Juices |
1992 |
Ibarz A, González C, Esplugas S, Vicente M. |
Article d'investigació |
Caracterización reológica de pulpas concentradas de ciruela y melocotón |
1992 |
Ibarz A, Lozano JE. |
Article d'investigació |
La extracción sólido líquido en la industria agroalimentaria |
1992 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
Rheology of Clarified Fruit Juices.II: Blackcurrant Juices |
1992 |
Ibarz A, Pagán J, Miguelsanz R. |
Article d'investigació |
Ultrafiltración de zumos de manzana en un proceso discontinuo |
1992 |
Ibarz A, Lozano JE. |
Article d'investigació |
Evolución del color, por efecto de la temperaturas, en pulpas de fruta |
1992 |
Remacha JE, Ibarz A, Giner J. |
Article d'investigació |
Unterschiedliche nichtenzymatysche Bräunungsprozesse wärend der Lagerung von Apfelsaftkonzentrat |
1992 |
Ibarz A, Bellmunt S, Bota E. |
Article d'investigació |
Diseño de sistemas de proceso. Modelo matemático utilidad y limitaciones |
1991 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
Descomposición fotosensibilizada con luz solar de soluciones acuosas de carbendazima |
1991 |
Ibarz A, Pérez-Teijón JC. |
Article d'investigació |
Efecto de la temperatura de almacenamiento sobre los zumos concentrados de pera |
1991 |
Ibarz A, Bermejo ML. |
Article d'investigació |
Kinetik der nichenzymatischem Braunung von geklartem Pfirsichsaft bei verschiedenen Temperaturen |
1990 |
Ibarz A, González C, Esplugas S, Miguelsanz R. |
Article d'investigació |
Efecto de la radiación sobre el zumo de manzana y carbendazima en solución acuosa |
1990 |
Ibarz A, Pérez-Teijón CJ. |
Article d'investigació |
Kinetik der nichtenzymatischen Bräunung von gelagertem Birnensaftkonzentrat bei verschiedenen Temperaturen |
1990 |
Ibarz A, Casero T, Miguelsanz R, Pagán J. |
Article d'investigació |
Ingeniería fotoquímica. Aplicación a la industria alimentaria |
1989 |
Ibarz A, Esplugas S. |
Article d'investigació |
Análisis tixotrópico de yema de huevo. Influencia del extracto seco y contenido en sal |
1989 |
Ibarz A, Sintes J. |
Article d'investigació |
Cinéticas de formación de Hidroximetilfurfural en concentrado de zumo de pera almacenado a diferentes temperaturas |
1989 |
Ibarz A, Casero T, Miguelsanz R, Pagán J. |
Article d'investigació |
Procesado de zumos y concentrados de frutas: Importancia del comportamiento reológico |
1989 |
Ibarz A, González C, Vicente M. |
Article d'investigació |
Variation with temperature and soluble solids concentration of the density of a depectinised and clarified pear juice |
1989 |
Ibarz A, Miguelsanz R. |
Article d'investigació |
Rheology of wine musts during fermentation |
1989 |
López A, Ibarz A, Pagán J, Vilavella M. |
Article d'investigació |
Efecto de la temperatura en la cinética de pardeamiento no enzimático de zumos clarificados de pera con diferente contenido en sólidos solubles |
1989 |
Ibarz A, Casero T, Miguelsanz R, Pagán J. |
Article d'investigació |
Cinética de pardeamiento no enzimático de concentrado de zumo de pera almacenado a distintas temperaturas |
1989 |
Ibarz A, Casero T, Miguelsanz R, Pagán J. |
Article d'investigació |
El color como parámetro de caracterización de alimentos |
1989 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
Influencia del oxígeno disuelto, peróxido de hidrógeno y sales de hierro en la fotodescomposición de piridina |
1989 |
Ibarz A, Esplugas S, Costa J. |
Article d'investigació |
Caracterización cromática de vinos D.O. Penedés |
1989 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
Comportamiento reológico de productos derivados del tomate |
1988 |
Ibarz A, Ciutat O, Graell J. |
Article en revista divulgativa |
Rheological properties of clarified pear juices concentrates |
1988 |
Ibarz A, Pagán J, Gutiérrez J, Vicente M. |
Article d'investigació |
Aplicación de las fibras ópticas a la determinación de perfiles de radiación. II. Comprobación experimental de los perfiles de caudal de fotones |
1988 |
Torres R, Vicente M, Ibarz A, Esplugas S. |
Article d'investigació |
Aplicación de las fibras ópticas a la determinación de perfiles de radiación. I. Perfiles teóricos de intensidad de radiación transmisible |
1988 |
Torres R, Vicente M, Ibarz A, Esplugas S. |
Article d'investigació |
Comportamiento reológico del zumo de manzana despectinizado a elevadas concentraciones y bajas temperaturas |
1988 |
Ibarz A, Aguado MA. |
Article d'investigació |
Dimensionado de una camisa refrigerante para un tanque de fermentación controlada |
1988 |
Ibarz A, Vilavella M. |
Article d'investigació |
Variacion de la densidad de un zumo de manzana con la temperatura y la concentracion |
1988 |
Aguado MA, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Método de resolución de problemas de conducción de calor en estado no estacionario |
1988 |
Ibarz A, Gimeno V, Giner J. |
Article d'investigació |
Intercambiadores de calor de superficie ampliada |
1988 |
Ibarz A, Gimeno V, Giner J. |
Article d'investigació |
Comportamiento reológico de zumo y concentrado de melocotón |
1988 |
González C, Ibarz A, Vicente M. |
Article d'investigació |
Pardeamiento no enzimático de concentrado de zumo de melocotón |
1988 |
González C, Ibarz A, Vicente M. |
Article d'investigació |
Cinética del pardeamiento no enzimático de zumos de frutas |
1988 |
González C, Ibarz A, Esplugas S, Vicente M. |
Article d'investigació |
Comportamiente reológico de zumo y concentrado de grosella negra (Blackcurrant) |
1988 |
Ibarz A, Casero T, Miguelsanz R, Pagán J. |
Article d'investigació |
Influence of lamp position on available radiation flux in annular photoreactor |
1987 |
Esplugas S, Vicente M, Ibarz A, Prat C, Costa J. |
Article d'investigació |
Rheological behaviour of apple and pear juices and their concentrates |
1987 |
Ibarz A, Vicente M, Graell J. |
Article d'investigació |
Rheology of raspberry juices |
1987 |
Ibarz A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Análisis tixotrópico de leches condensadas |
1987 |
García-Mora JI, Puy J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Características físicas y químicas de la nectarina y su zumo |
1987 |
Pagán J, Puy J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Consideraciones reológicas sobre zumos de frambuesa |
1987 |
Ibarz A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Reología de zumos de manzana de diferente variedad |
1987 |
Ibarz A, Casero T. |
Article d'investigació |
Rheology of egg yolk |
1987 |
Ibarz A, Sintes J. |
Article d'investigació |
Un método de diseño de intercambiadores de calor de placas |
1987 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
Comportamiento reológico de zumos de frambuesa |
1986 |
Ibarz A, Pagán J, Castells J. |
Article d'investigació |
Quelques etudes et projects d'utilitation industrielle de la conversion photochimique |
1986 |
Esplugas S, Cervera S, Ibarz A, Prat C, Simarro R, Vicente M. |
Article d'investigació |
Depuració d'aigües contaminades |
1986 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
La tecnología enzimática de alimentos |
1986 |
Ibarz A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Calibrado de una lámpara para tratamiento de contaminantes en alimentos |
1986 |
Ibarz A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Efecto de la radiación ultravioleta sobre leche cruda |
1986 |
Ibarz A, Pagán J, Vicente M. |
Article d'investigació |
Intercambiadores de calor de placas |
1986 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
Evolución del comportamiento reológico del zumo de manzana |
1986 |
Ibarz A, Graell J. |
Article en revista divulgativa |
Procesos fotoquímicos. Aplicación a la fotodescomposición de contaminantes en agua y alimentos |
1985 |
Ibarz A, Esplugas S, Graell J. |
Article en revista divulgativa |
Contaminación atmosférica |
1985 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
Influencia del pH en la fotodescomposición de piridina |
1985 |
Ibarz A, Esplugas S, Costa J. |
Article d'investigació |
Contaminació de les aigües continentals: Els rius |
1985 |
Ibarz A. |
Article d'investigació |
Comportamiento reologico del zumo y concentrado de pera |
1985 |
Ibarz A, Vicente M. |
Article d'investigació |
Tratamiento fotoquímico de piridina en solución acuosa |
1984 |
Costa J, Ibarz A, Esplugas S. |
Article d'investigació |
Influence of lamp position on the performance of the annular photoreactor |
1983 |
Esplugas S, Ibarz A, Vicente M. |
Article d'investigació |
Descomposición fotoquímica de soluciones acuosas de dodecilbencenosulfonato sódico en un fotorreactor anular continuo de mezcla perfecta |
1980 |
Costa J, Esplugas S, Ibarz A. |
Article d'investigació |