Cálculos y diseño en la Ingeniería de los Alimentos. Volumen 2: Transmisión de calor |
2023 |
Ibarz, A.; Ibarz, R.; Garvín,A. |
Llibre docent |
Photo-degradation of alfalfa saponins by UV-visible multi-wavelength irradiation |
2022 |
Hadidi, M.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Cálculos y diseño en la Ingeniería de los Alimentos. Volumen 1: Fundamentos, mecánica de fluidos y complementos |
2022 |
Ibarz, A.; Ibarz, R.; Garvín, A. |
Llibre docent |
Viscoelastic properties and compensation study of apple juice enriched with apple fiber |
2021 |
Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Photodegration in Foods |
2021 |
Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Capítol de llibre d'investigació |
Kinetic and thermodynamic compensation study of the hydration of faba beans (Vicia faba L.) |
2019 |
Garvín, A.; Augusto, P.E.D.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Ascorbic acid degradation in aqueous solution during UV-Vis irradiation |
2019 |
Aguilar, K.; Garvín, A.; Lara Sagahón, V.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Effect of apple fibre addition and temperature on the rheological properties of apple juice and compensation study |
2019 |
Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Effect of enzymatic treatment and concentration method on chemical, rheological, microstructure and thermal properties of prickly pear syrup |
2019 |
Borchani, M.;Masmoudi, M.; Ben Amira, A.l.; Abbès, F.; Yaich, H.; Besbes, S.; Blecker, C.; Garvin, A.; Ibarz, A.; Attia, H. |
Article d'investigació |
Effect of UV-Vis processing on enzymatic activity and the physicochemical properties of peach juices from different varieties |
2018 |
K. Aguilar; A. Garvín; A. Ibarz |
Article d'investigació |
Kinetic and thermodynamic study of the photochemical degradation of patulin |
2017 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Kinetic and thermodynamic compensation. A current and practical review for foods |
2017 |
Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz A. |
Review |
Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication |
2017 |
Aguilar, K.; Garvín, A.; Ibarz, A.; Augusto, P.E.D. |
Article d'investigació |
Kinetic study and modeling of the UV photo-degradation of thiabendazole |
2016 |
Ibarz, R; Garvin, A; Aguilar, K; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Effect of the concentration on the kinetic model of the photo-degradation of 5-hydroxymethylfurfural by UV irradiation |
2016 |
K. Aguilar, A. Garvin, A. Ibarz |
Article d'investigació |
Rate-controlling mechanisms in the photo-degradation of 5-Hydroxymethylfurfural |
2016 |
Aguilar K.; Garvín, A.; Azuara, E.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Rate-controlling mechanisms in the photo-degradation of ochratoxin A |
2016 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Rojas, S.; Azuara, E.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Effect of UV-Vis irradiation on enzymatic activities and the physicochemical properties of nectarine juices from different varieties. |
2016 |
Aguilar, K.; Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Ultraviolet in food preservation and processing |
2015 |
Ibarz A, Garvín A, Falguera V |
Capítol de llibre d'investigació |
Modelización cinética de la degradación fotoquímica de benomilo |
2015 |
Ibarz R; Garvín A; Pagán J; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV |
2015 |
Augusto PED, Ibarz, R, Garvin, A, Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Modelling of 5-hydroxymethylfurfural photo-degradation by UV irradiation. Influence of temperature and pH. |
2015 |
Aguilar, K., Garvin, A., Azuara, E., Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Modelling of UV absorption in a plane photoreactor for solutions with high-patulin concentration |
2015 |
Garvín, A., Ibarz, R., Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Modelling of ochratoxin A photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp |
2015 |
Ibarz R, Garvín A, Azuara E, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Modelling of patulin photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp |
2014 |
Ibarz, R.; Garvín, A.; Falguera, V.; Pagán, J.; Garza, S.; Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Effect of UV-Vis photochemical processing on pear juices from six different varieties |
2014 |
Falguera V; Garvín A; Garza S; Pagán J; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Protective Effect of Melanoidins from Fructose-Glutamic Acid on Polyphenol Oxidase Inactivation by Ultraviolet-Visible Irradiation |
2013 |
Falguera V; Folch A; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Enzymatic peeling and discoloration of Red Bartlett pears |
2013 |
Ibarz A, Pagán J, Garvín A, Ibarz R, Gatius F, Falguera V. |
Article d'investigació |
Effect of UV-Vis irradiation on enzymatic activities and physicochemical properties of four grape musts from different varieties. |
2013 |
Falguera V; Garza S; Pagán J; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Flow behavior of clarified pear and apple juices at subzero temperatures |
2013 |
Falguera V, Vicente M, Garvín A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Inactivation of polyphenol oxidase by ultraviolet irradiation: Protective effect of melanins |
2012 |
Falguera V, Pagán J, Garza S, Garvín A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Discoloration Kinetics of clarified apple juice treated with Lewatit (R) S 4528 adsorbent resin during processing |
2012 |
Ibarz A, Falguera V, Garza S, Garvín A. |
Article d'investigació |
Ultraviolet processing of liquid food. A review. Part 2: Effects on microorganisms and on food components and properties. |
2011 |
Falguera V; Pagán J; Garza S; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Ultraviolet processing of liquid food. A review. Part 1: Fundamental engineering aspects. |
2011 |
Falguera V; Pagán J; Garza S; Garvín A; Ibarz A. |
Article d'investigació |
Degradation of mandarin juice concentrates treated at high temperatures |
2011 |
Ibarz A, Garza S, Garvín A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Proceso cinético de decoloración de zumo clarificado de manzana con resina adsorbente. |
2010 |
Ibarz A; Garvín A; Falguera V; Garza S; Pagán J. |
Acta congrés |
Rheological and thixotropic behavior of banana (Musa Cavendishii) puree. |
2010 |
Ibarz A, Falguera V, Garvín A. |
Article d'investigació |
Rheology of redcurrant juices |
2010 |
Ibarz A, Falguera V, Garza S, Garvín A. |
Article d'investigació |
Efecto de la temperatura de almacenamiento sobre el color de zumo concentrado de mandarina. |
2010 |
Garza S; Falguera V; Garvín A; Ibarz A. |
Acta congrés |
Efecto inhibitorio de la melanina sintetizada a partir de L‑tirosina y polifenol oxidasa de Agaricus bisporus sobre el enzima proteolítico carboxipeptidasa-A. |
2010 |
Falguera V; Pagán J; Garza S; Garvín A; Ibarz A. |
Acta congrés |
Flow behavior of clarified orange juice at low temperatures |
2009 |
Ibarz R, Falguera V, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz, A. |
Article d'investigació |
Inactivation of carboxypeptidase A and trypsin by UV-visible light |
2009 |
Ibarz A, Garvín A, Garza S, Pagán J. |
Article d'investigació |
Comportamiento al flujo de zumo clarificado de pera y manzana a bajas temperaturas. |
2009 |
Falguera V, Burguet J, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Toxic effect of melanoidins from glucose-asparagine on trypsin activity |
2009 |
Ibarz A, Garvín A, Garza S, Pagán J. |
Article d'investigació |
Caracterización reológica de puré de plátano de 22 ºBrix |
2008 |
Ibarz A, Garvín A, Garza S, Pagán J. |
Acta congrés |
Kinetics of peach clarified juice discoloration process with an adsorbent resin |
2008 |
Ibarz A, Garza S, Garvín A, Pagán J. |
Article d'investigació |
Densidad de zumo concentrado de naranja. Efecto de la temperatura y de la concentración |
2007 |
Garza S, Guitart E, Garvin A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Pardeamiento no enzimático de zumo de mandarina clarificado y concentrado durante el almacenamiento. |
2007 |
Falguera V., Garza S., Garvin, A., Ibarz A |
Article d'investigació |
The production of butyl acetate and methanol via reactive and extractive distillation. I. Chemical equilibrium, kinetics and mass-transfer issues. |
2002 |
Jiménez L, Garvín A, Costa-López J. |
Article d'investigació |
Diseño de sedimentadores por zonas |
1999 |
Garvín A, Ibarz A. |
Article d'investigació |
Rheological behaviour of loquat (eriobotrya japonica) juices |
1996 |
Ibarz A, Garvín A, Costa J. |
Article d'investigació |
Rheological behaviour of sloe (prunus spinosa) fruit juices |
1996 |
Ibarz A, Garvín A, Costa J. |
Article d'investigació |
Vapor-Liquid equilibrium data for methanol, ethanol, methyl acetate, ethyl acetate and o-xylene at 101.3 kPa |
1995 |
Costa-López J, Garvín A, España F. |
Article d'investigació |
Comportamiento al flujo de zumos concentrados de níspero |
1995 |
Ibarz A, Garvín A, Costa J. |
Article d'investigació |