| Cálculos y diseño en la Ingeniería de los Alimentos. Volumen 2: Transmisión de calor | 2023 | Ibarz, A.; Ibarz, R.; Garvín,A. | Llibre docent | 
                    
                    
                        | Photo-degradation of alfalfa saponins by UV-visible multi-wavelength irradiation | 2022 | Hadidi, M.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Cálculos y diseño en la Ingeniería de los Alimentos. Volumen 1: Fundamentos, mecánica de fluidos y complementos | 2022 | Ibarz, A.; Ibarz, R.; Garvín, A. | Llibre docent | 
                    
                    
                        | Viscoelastic properties and compensation study of apple juice enriched with apple fiber | 2021 | Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Photodegration in Foods | 2021 | Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Ascorbic acid degradation in aqueous solution during UV-Vis irradiation | 2019 | Aguilar, K.; Garvín, A.; Lara Sagahón, V.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetic and thermodynamic compensation study of the hydration of faba beans (Vicia faba L.) | 2019 | Garvín, A.; Augusto, P.E.D.; Ibarz, R.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of apple fibre addition and temperature on the rheological properties of apple juice and compensation study | 2019 | Salinas, D.; Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of enzymatic treatment and concentration method on chemical, rheological, microstructure and thermal properties of prickly pear syrup | 2019 | Borchani, M.;Masmoudi, M.; Ben Amira, A.l.; Abbès, F.; Yaich, H.; Besbes, S.; Blecker, C.; Garvin, A.; Ibarz, A.; Attia, H. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of UV-Vis processing on enzymatic activity and the physicochemical properties of peach juices from different varieties | 2018 | K. Aguilar; A. Garvín; A. Ibarz | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetic and thermodynamic study of the photochemical degradation of patulin | 2017 | Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetic and thermodynamic compensation. A current and practical review for foods | 2017 | Garvín, A.; Ibarz, R.; Ibarz A. | Review | 
                    
                    
                        | Ascorbic acid stability in fruit juices during thermosonication | 2017 | Aguilar, K.; Garvín, A.; Ibarz, A.; Augusto, P.E.D. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Kinetic study and modeling of the UV photo-degradation of thiabendazole | 2016 | Ibarz, R; Garvin, A; Aguilar, K; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of the concentration on the kinetic model of the photo-degradation of 5-hydroxymethylfurfural by UV irradiation | 2016 | K. Aguilar, A. Garvin, A. Ibarz | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Rate-controlling mechanisms in the photo-degradation of 5-Hydroxymethylfurfural | 2016 | Aguilar K.; Garvín, A.; Azuara, E.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Rate-controlling mechanisms in the photo-degradation of ochratoxin A | 2016 | Ibarz, R.; Garvín, A.; Rojas, S.; Azuara, E.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of UV-Vis irradiation on enzymatic activities and the physicochemical properties of nectarine juices from different varieties. | 2016 | Aguilar, K.; Ibarz, R.; Garvín, A.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Ultraviolet in food preservation and processing | 2015 | Ibarz A, Garvín A, Falguera V | Capítol de llibre d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelización cinética de la degradación fotoquímica de benomilo | 2015 | Ibarz R; Garvín A; Pagán J; Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Peroxidase (POD) and polyphenol oxidase (PPO) photo-inactivation in a coconut water model solution using ultraviolet (UV | 2015 | Augusto PED, Ibarz, R, Garvin, A, Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelling of 5-hydroxymethylfurfural photo-degradation by UV irradiation. Influence of temperature and pH. | 2015 | Aguilar, K., Garvin, A., Azuara, E., Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelling of UV absorption in a plane photoreactor for solutions with high-patulin concentration | 2015 | Garvín, A., Ibarz, R., Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelling of ochratoxin A photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp | 2015 | Ibarz R, Garvín A, Azuara E, Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Modelling of patulin photo-degradation by a UV multi-wavelength emitting lamp | 2014 | Ibarz, R.; Garvín, A.; Falguera, V.; Pagán, J.; Garza, S.; Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of UV-Vis photochemical processing on pear juices from six different varieties | 2014 | Falguera V; Garvín A; Garza S; Pagán J; Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Protective Effect of Melanoidins from Fructose-Glutamic Acid on Polyphenol Oxidase Inactivation by Ultraviolet-Visible Irradiation | 2013 | Falguera V; Folch A; Garvín A; Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Enzymatic peeling and discoloration of Red Bartlett pears | 2013 | Ibarz A, Pagán J, Garvín A, Ibarz R, Gatius F, Falguera V. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Effect of UV-Vis irradiation on enzymatic activities and physicochemical properties of four grape musts from different varieties. | 2013 | Falguera V; Garza S; Pagán J; Garvín A; Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Flow behavior of clarified pear and apple juices at subzero temperatures | 2013 | Falguera V, Vicente M, Garvín A, Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Inactivation of polyphenol oxidase by ultraviolet irradiation: Protective effect of melanins | 2012 | Falguera V, Pagán J, Garza S, Garvín A, Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Discoloration Kinetics of clarified apple juice treated with Lewatit (R) S 4528 adsorbent resin during processing | 2012 | Ibarz A, Falguera V, Garza S, Garvín A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Ultraviolet processing of liquid food. A review. Part 2: Effects on microorganisms and on food components and properties. | 2011 | Falguera V; Pagán J; Garza S; Garvín A; Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Ultraviolet processing of liquid food. A review. Part 1: Fundamental engineering aspects. | 2011 | Falguera V; Pagán J; Garza S; Garvín A; Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Degradation of mandarin juice concentrates treated at high temperatures | 2011 | Ibarz A, Garza S, Garvín A, Pagán J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Proceso cinético de decoloración de zumo clarificado de manzana con resina adsorbente. | 2010 | Ibarz A; Garvín A; Falguera V; Garza S; Pagán J. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Rheological and thixotropic behavior of banana (Musa Cavendishii) puree. | 2010 | Ibarz A, Falguera V, Garvín A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Rheology of redcurrant juices | 2010 | Ibarz A, Falguera V, Garza S, Garvín A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Efecto de la temperatura de almacenamiento sobre el color de zumo concentrado de mandarina. | 2010 | Garza S; Falguera V; Garvín A; Ibarz A. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Efecto inhibitorio de la melanina sintetizada a partir de L‑tirosina y polifenol oxidasa de Agaricus bisporus sobre el enzima proteolítico carboxipeptidasa-A. | 2010 | Falguera V; Pagán J; Garza S; Garvín A; Ibarz A. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Flow behavior of clarified orange juice at low temperatures | 2009 | Ibarz R, Falguera V, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz, A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Inactivation of carboxypeptidase A and trypsin by UV-visible light | 2009 | Ibarz A, Garvín A, Garza S, Pagán J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Comportamiento al flujo de zumo clarificado de pera y manzana a bajas temperaturas. | 2009 | Falguera V, Burguet J, Garvín A, Garza S, Pagán J, Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Toxic effect of melanoidins from glucose-asparagine on trypsin activity | 2009 | Ibarz A, Garvín A, Garza S, Pagán J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Caracterización reológica de puré de plátano de 22 ºBrix | 2008 | Ibarz A, Garvín A, Garza S, Pagán J. | Acta congrés | 
                    
                    
                        | Kinetics of peach clarified juice discoloration process with an adsorbent resin | 2008 | Ibarz A, Garza S, Garvín A, Pagán J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Pardeamiento no enzimático de zumo de mandarina clarificado y concentrado durante el almacenamiento. | 2007 | Falguera V., Garza S., Garvin, A., Ibarz A | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Densidad de zumo concentrado de naranja. Efecto de la temperatura y de la concentración | 2007 | Garza S, Guitart E, Garvin A, Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | The production of butyl acetate and methanol via reactive and extractive distillation. I. Chemical equilibrium, kinetics and mass-transfer issues. | 2002 | Jiménez L, Garvín A, Costa-López J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Diseño de sedimentadores por zonas | 1999 | Garvín A, Ibarz A. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Rheological behaviour of loquat (eriobotrya japonica) juices | 1996 | Ibarz A, Garvín A, Costa J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Rheological behaviour of sloe (prunus spinosa) fruit juices | 1996 | Ibarz A, Garvín A, Costa J. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Vapor-Liquid equilibrium data for methanol, ethanol, methyl acetate, ethyl acetate and o-xylene at 101.3 kPa | 1995 | Costa-López J, Garvín A, España F. | Article d'investigació | 
                    
                    
                        | Comportamiento al flujo de zumos concentrados de níspero | 1995 | Ibarz A, Garvín A, Costa J. | Article d'investigació |