Prebiotic potential of pectin and cello-oligosaccharides from apple bagasse and orange peel produced by high-pressure homogenization and enzymatic hydrolysis |
2024 |
Manthei, A.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Murciano-Martínez, P. |
Article d'investigació |
Relationship between Physicochemical, Techno-Functional and Health-Promoting Properties of Fiber-Rich Fruit and Vegetable By-Products and Their Enhancement by Emerging Technologies |
2023 |
Manthei, A.; López Gámez, G.; Martín Belloso, O.; Elez Martínez, P.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Green technologies for sustainable food production: Pulsed electric fields |
2023 |
López Gámez, G.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Food processing interventions to improve the bioaccessibility and bioavailability of plant food nutrients |
2023 |
López Gámez, G.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Recent developments in the application of novel technologies for the modification of starch in light of 3D food printing |
2023 |
Gulzar, S.; Narciso, J.O.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Nonthermal processing technologies |
2023 |
Martín Belloso, O.; Vega Mercado, H.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P.; Marsellés Fontanet, R. |
Capítol de llibre d'investigació |
Pulsed light of near‐infrared and visible light wavelengths induces the accumulation of carotenoids in tomato fruits during post‐treatment time |
2022 |
González Casado, S.; López Gámez, G.; Martín Belloso, O.; Elez Martínez, P.; Soliva Fortuny, R . |
Article d'investigació |
Efficacy of Pectin-Based Coating Added with a Lemon Byproduct Extract on Quality Preservation of Fresh-Cut Carrots |
2022 |
Imeneo, V.; Amalia Piscopo, A.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R . |
Article d'investigació |
Effect of pulsed electric fields on food quality |
2022 |
Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Morales-de la Peña, M. |
Capítol de llibre d'investigació |
Pomegranate (Punica granatum L.) peel extracts as antimicrobial and antioxidant additives used in alfalfa sprouts |
2022 |
Cruz Valenzuela, M.R.; Ayala Soto, R.E.; Ayala Zavala, J.F.; Espinoza Silva, B.A.; González Aguilar, G.A.; Martin Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Nazzaro, F.; Fratianni, F.; Tapia Rodríguez, M.R.; Be |
Article d'investigació |
Process innovations in designing foods with enhanced functional properties |
2022 |
Morales-de la Peña, M.; Acevedo-Fani, A.; Welti-Chanes, J.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Gastric and small intestinal lipid digestion kinetics as affected by the gradual addition of lipases and bile salts. |
2022 |
Verkempinck, S.H.E.; Guevara Zambrano, J.M.; Infantes Garcia, M.R.; Naranjo, M.C.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P.; Grauwet, T. |
Article d'investigació |
Ultraviolet/visible intense pulsed light irradiation of fresh-cut avocado enhances its phytochemicals content and preserves quality attributes. |
2021 |
Velderrain Rodríguez, G.R.; Salmerón Ruiz, M.L.; González Aguilar, G.A.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Recent advances toward the application of non-thermal technologies in food processing: An insight on the bioaccessibility of health-related constituents in plant-based products. |
2021 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Applying pulsed electric fields to whole carrots enhances the bioaccessibility of carotenoid and phenolic compounds in derived products. |
2021 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Pulsed Electric Fields Technology for Healthy Food Products. |
2021 |
Morales de la Peña, M.; Rábago Panduro, L.M.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O.; Welti Chanes, J. |
Article d'investigació |
Effect of pulsed electric fields on carotenoid and phenolic bioaccessibility and their relationship with carrot structure |
2021 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Quiles Chuliá, A.; Martín Belloso, O.; Hernando Hernando, I.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Changes of carotenoid content in carrots after application of pulsed electric field treatments |
2021 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Enhancing carotenoid and phenolic contents in plant food matrices by applying non-thermal technologies: Bioproduction vs improved extractability |
2021 |
López-Gámez, G.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Review |
Pulsed electric field treatment strategies to increase bioaccessibility of phenolic and carotenoid compounds in oil-added carrot purees. |
2021 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Fresh-cut fruits: apples and pears |
2020 |
Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Formation of patulin-glutathione conjugates induced by pulsed light: A tentative strategy for patulin degradation in apple juices. |
2020 |
Rodríguez-Bencomo, J.J.; Sanchis, V; Viñas, I; Martín-Belloso, O; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Pulsed electric fields affect endogenous enzyme activities, respiration and biosynthesis of phenolic compounds in carrots |
2020 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Enhancing phenolic content in carrots by pulsed electric fields during post-treatment time: Effects on cell viability and quality attributes |
2020 |
López Gámez, G.; Elez Martínez, P.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Effectiveness of pulsed light treatments assisted by mild heat on Saccharomyces cerevisiae inactivation in verjuice and evaluation of its quality during storage. |
2020 |
Kaya, Z.; Unluturk, S.; Martin Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Fresh-cut fruits: pineapple |
2020 |
Montero Calderón, M.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Chitosan/tripolyphosphate nanoaggregates enhance the antibrowning effect of ascorbic acid on mushroom slices |
2019 |
Ojeda, G.A.; Sgroppo, S.C.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Influence of pulsed electric fields processing on the bioaccessible and non-bioaccessible fractions of apple phenolic compounds |
2019 |
Ribas Agustí, A.; Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. |
Article d'investigació |
Enhancing hydroxycinnamic acids and flavan-3-ol contents by pulsed electric fields without affecting quality attributes of apple |
2019 |
Ribas Agustí, A.; Martin Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Elez Martínez, P. |
Article d'investigació |
La Transferència tecnològica en l'àmbit agroalimentari: un repte imminent i ineludible. |
2019 |
Soliva Fortuny, R. |
Article en premsa |
Minimal Processing |
2019 |
Velderrain Rodríguez, G.R.; López Gámez, G.; Domínguez Avila, J.A.; González Aguilar, G. A.; Soliva Fortuny., R.; Ayala Zavala, J.F. |
Capítol de llibre d'investigació |
Effect of pulsed light, edible coating, and dipping on the phenolic profile and antioxidant potential of fresh‐cut mango |
2018 |
Salinas-Roca, B.; Soliva-Fortuny, R.; Welti-Chanes, J.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Impact of pulsed light treatments and storage time on the texture quality of fresh-cut tomatoes |
2018 |
Valdivia-Nájar, C.G.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Enhancing the carotenoid content of tomato fruit with pulsed electric field treatments: effects on respiratory activity and quality attribute |
2018 |
González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Methods for determining the antioxidant capacity of food constituents |
2018 |
Rodriguez Roque, M.J.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Effect of pulsed light treatments on quality and antioxidant properties of fresh-cut strawberries |
2018 |
Avalos-Llano, K.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Kinetics of the changes in the antioxidant potential of fresh-cut tomatoes as affected by pulsed light treatments and storage time |
2018 |
Valdivia-Nájar, C. G., Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Photo-protection and controlled release of folic acid using food-grade alginate/chitosan nanolaminates |
2018 |
Acevedo-Fani, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Induced accumulation of individual carotenoids and quality changes in tomato fruits treated with pulsed electric fields and stored at different post-treatments temperatures |
2018 |
González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Food processing strategies to enhance phenolic compounds bioaccessibility and bioavailability in plant-based foods |
2018 |
Ribas-Agustí, A.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P. |
Review |
In vitro bioaccessibility of colored carotenoids in tomato derivatives as affected by ripeness stage and the addition of different types of oil |
2018 |
González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Application of pulsed electric fields to tomato fruits for enhancing the bioaccessibility of carotenoids in derived products |
2018 |
González-Casado, S.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Pulsed electric fields bioproduction of secondary metabolites in plant systems |
2017 |
Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Nanostructured emulsions and nanolaminates for delivery of active ingredients: Improving food safety and functionality |
2017 |
Acevedo-Fani, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Nanoemulsions as edible coatings |
2017 |
Acevedo-Fani, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Formation, stability and antioxidant activity of food-grade multilayer emulsions containing resveratrol |
2017 |
Acevedo-Fani, A.; Silva, H. D.; Soliva-Fortuny, R.; Martin-Belloso, O., Vicente, A. |
Article d'investigació |
Layer-by-layer assembly of food-grade alginate/chitosan nanolaminates: formation and physicochemical characterization |
2017 |
Acevedo-Fani, A.; Salvia-Trujillo, L.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effect of pulsed electric fields on the antioxidant potential of apples stored at different temperatures |
2017 |
Soliva-Fortuny, R.; Vendrell-Pacheco, M.; Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, P. |
Article d'investigació |
Effects of pulsed electric fields processing strategies on Health-related compounds of plant-based foods. |
2017 |
Elez-Martínez, P; Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R; Martin-Belloso, O |
Article d'investigació |
Influence of cooking conditions on carotenoid content and stability in porridges prepared from high-carotenoid maize. |
2017 |
Díaz-Gómez J; Ramos AJ; Zhu C; Martín-Belloso O; Soliva-Fortuny R. |
Article d'investigació |
Modeling the Inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli in fresh-cut tomato treated with pulsed light |
2017 |
Valdivia-Nájar, C.G.; Martín-Belloso, O.; Giner-Seguí, J.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Edible nanoemulsions as carriers of active ingredients |
2017 |
Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; McClements, D.J.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effects of pulsed light treatments and pectin edible coatings on the quality of fresh-cut apples: a hurdle technology approach |
2017 |
Moreira, M.R.; Álvarez, M.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Processing and quality of fresh-cut mangoes |
2017 |
Salinas Roca, B.; Welti Chanes, J.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Edible film and coating applications for fresh-cut and mminimally processed fruits and vegetables |
2017 |
Izquier, A.; Soliva-Fortuny, R.; Tapia, M.S.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Pulsed Electric Fields effects on helath-related compounds and antioxidant capacity of tomato juice |
2017 |
Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Processing and quality of fresh-cut mangoes |
2017 |
Salinas Roca, B.; Welti Chanes, J.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. |
Capítol de llibre docent |
Surface decontamination of spinach by intense pulsed light treatments: impact on quality attributes |
2016 |
Agüero, M.V.; Jagus, R.J.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Effects of Pulsed light on quality parameters, nutritional and bioactive compounds of food products |
2016 |
Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O |
Capítol de llibre d'investigació |
Combinational edible antimicrobial films and coatings |
2016 |
Raybaudi-Massilia, R.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Edible packaging for fruits and vegetables |
2016 |
Montero-Calderón, M.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Empleo de atmósferas modificadas para la conservación de fruta fresca cortada |
2016 |
Salvia Trujillo, L.; Oms Oliu, G.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. |
Article en premsa |
Pulsed Electric Fields effects on Lycopene, vitamin C, and antioxidant capacity of tomato juice |
2016 |
Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre en premsa |
Impact of pulsed light treatments on antioxidant characteristics and quality attributes of fresh-cut apples |
2016 |
Ávalos-Llano, K.; Marsellés-Fontanet, A.R.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Combined effect of pulsed light, edible coating and malic acid dipping to improve fresh-cut mango safety and quality |
2016 |
Salinas-Roca, B.; Soliva-Fortuny, R.; Welti-Chanes, J.; Martin-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Carotenoids in nonthermally treated fruit juices |
2015 |
Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Combined effects of malic acid dip and pulsed light treatments on the inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli on fresh-cut produce |
2015 |
Ramos-Villarroel, AY; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Use of antimicrobial nanoemulsions as edible coatings: Impact on safety and quality attributes of fresh-cut Fuji apples |
2015 |
Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Graü, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effects of polysaccharide-based edible coatings enriched with dietary fiber on quality attributes of fresh-cut apples |
2015 |
Moreira, M.R.; Cassani, L.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R |
Article d'investigació |
Physicochemical characterization and antimicrobial activity of food-grade emulsions and nanoemulsions incorporating essential oils |
2015 |
Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Graü, A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Antimicrobial edible films and coatings |
2015 |
Salinas-Roca, B.; Welti-Chanes, J.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Effect of pulsed electric fields on the antioxidant potential of apples stored at different temperaturess |
2015 |
Vendrell-Pacheco, M.; Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martinez, P. |
Acta congrés |
Pulsed electric fields for plant-based food processing: Current applications and future perspectives |
2015 |
Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R., Elez-Martínez, P. |
Acta congrés |
Physiological response of fruits processed by moderate-intensity pulsed electric fields |
2015 |
Vendrell-Pacheco, M.; Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martinez, P. |
Acta congrés |
Edible coatings for the development of sustainable foods with enhanced safety, quality and functionality |
2015 |
Martin-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R., Acevedo-Fani, A. |
Acta congrés |
Y Modulating Biopolymer Electrical Charge to Optimize the Assembly of Edible Multilayer Nanofilms by the Layer-by-Layer Technique |
2015 |
Acevedo-Fani, A.; Salvia-Trujillo, L.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Preservation of fresh-cut apple quality attributes by pulsed light in combination with gellan gum-based prebiotic edible coatings |
2015 |
Moreira, MR.; Tomadoni, B.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Effects of novel processing techniques on glucosinolates and membrane associated myrosinases in broccoli |
2014 |
Frandsen, H.B.; Markedal, K.E.; Martín-Belloso, O.; Sánchez-Vega, R.; Soliva-Fortuny, R.; Sørensen, H.; Sørensen, S.; Sørensen, J.C. |
Article d'investigació |
Non-thermal processing technologies |
2014 |
Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Marsellés-Fontanet, A.R.; Vega-Mercado, H. |
Capítol de llibre d'investigació |
Advances in non-traditional physical methods for postharvest management of fruits and vegetables |
2014 |
Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Tecnologías emergentes no térmicas para la mejora de la calidad y seguridad de fruta mínimament procesada |
2014 |
Soliva-Fortuny, R., Martín-Belloso, O.; Elez-Martínez, O. |
Acta congrés |
Impact of microfluidization or ultrasound processing on the antimicrobial activity against Escherichia coli of lemongrass oil-loaded nanoemulsion |
2014 |
Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Impact of pulsed light treatments on quality characteristics and oxidative stability of fresh-cut avocado |
2014 |
Aguilo-Aguayo, I.; Oms-Oliu, G.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Formulation of antimicrobial edible nanoemulsions with pseudo-ternary phase experimental design |
2014 |
Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Influence of processing parameters on the pulsed-light inactivation of Penicillium expansum in apple juice. |
2014 |
Aron-Maftei, N.; Ramos-Villaroel, A.Y.; Nicolau, A.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Pulsed light inactivation of naturally occurring moulds on wheat grain |
2014 |
Aron-Maftei, N.; Ramos-Villaroel, A.Y.; Nicolau, A.I.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Bacterial inactivation and quality changes of fresh-cut avocados as affected by intense light pulses of specific spectra |
2014 |
Ramos-Villaroel, A.Y.; Aron-Maftei, N.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Emerging nonthermal technologies in fruit juice processing |
2014 |
Martín-Belloso, O.; Marsellés-Fontanet, R.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Pulsed electric fields processing effects on quality and health-related constituents of plant-based foods |
2013 |
Odriozola-Serrano I, Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Review |
Building bridges: An integrated strategy for sustainable food production throughout the value chain |
2013 |
Albajes R, Cantero-Martínez C, Capell T, Christou P, Farre A, Galceran J, Lopez-Gatius F, Marin S, Martín-Belloso O, Motilva Ma-J, Nogareda C, Peman J, Puy J, Recasens J, Romagosa I, Romero Ma-P, Sanc |
Review |
Differences in free amino acid profile of non-thermally treated tomato and strawberry juices |
2013 |
Odriozola-Serrano, I.; Garde-Cerdán, T.; Soliva-Fortuny, R.; Martin-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Kinetics of peroxidase Inactivation in Carrot Juice Treated with Pulsed Electric Fields |
2013 |
Quintao-Teixeira, L.J.; Soliva-Fortuny, R.; Mota-Ramos, A.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Intense light pulses: microbial inactivation in fruits and vegetables |
2013 |
Ramos-Villaroel AY, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. |
Review |
Effect of processing parameters on physicochemical characteristics of microfluidized lemongrass essential oil-alginate nanoemulsions |
2013 |
Salvia-Trujillo L, Rojas-Graü MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Physicochemical characterization of lemongrass essential oil-alginate nanoemulsions: Effect of ultrasound processing parameters |
2013 |
Salvia-Trujillo, L.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Screening the Escherichia coli inactivation by different essential oils in alginate nanoemulsions |
2012 |
Salvia-Trujillo. L.; Acevedo-Fani, A.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Recubrimientos comestibles para productos de confitería |
2012 |
Llusera Besa, B.; Nou Cortés, C.; Soliva-Fortuny, R |
Capítol de llibre docent |
Stability of health-related compounds in plant foods through the application of non thermal processes |
2012 |
Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Nonthermal technologies to preserve functional properties in fruit juices |
2012 |
Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Influence of spectral distribution on bacterial inactivation and quality changes of fresh-cut watermelon treated with intense light pulses |
2012 |
Ramos-Villarroel AY, Aron-Maftei N, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. |
Article d'investigació |
Edible films and coatings |
2012 |
Rojas-Graü, M.A.; Salvia-Trujillo, L.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
High intensity pulsed electric field application in fruit processing |
2012 |
Aguiló-Aguayo, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Pulsed electric fields processing of fluid foods |
2012 |
Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Sobrino-López, A.; Elez-Martínez, P. |
Capítol de llibre d'investigació |
Vitamin C |
2012 |
Martín-Belloso O, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R. |
Capítol de llibre d'investigació |
The role of pulsed light spectral distribution in the inactivation of Escherichia coli and Listeria innocua on fresh-cut mushrooms |
2012 |
Ramos-Villaroel, A.Y.; Aron-Maftei, N.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Article d'investigació |
Polysaccharide coatings |
2012 |
Soliva-Fortuny, R.; Rojas-Graü, M.A.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Películas y recubrimientos comestibles. Propiedades y aplicaciones en alimentos |
2012 |
Olivas, G.I.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R y González Aguilar, G.A |
Llibre d'investigació |
Fresh-cut fruits |
2012 |
Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Recubrimientos comestibles como portadores de sustancias activas |
2012 |
Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O |
Capítol de llibre d'investigació |
Future trends in fresh-cut fruit and vegetable processing |
2011 |
Oms-Oliu G.; Soliva-Fortuny, R. |
Capítol de llibre en premsa |
Preservation of fruit juices by pulsed electric fields |
2011 |
Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Procesado de zumo de sandia mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo para una mejor conservación de su calidad y propiedades beneficiosas para la salud |
2011 |
Aguiló-Aguayo, I.; Elez Martínez, P. Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. |
Article d'investigació |
Attempts to use pulsed light as an emerging technology for inactivation of mould naturally present on rye |
2011 |
Aron-Maftei N, Ramos-Villarroel A, Nicolau A, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. |
Article d'investigació |
Inactivation of Penicillium expansum by intense pulsed in apple juice |
2011 |
Aron-Maftei, N.; Ramos-Villarroel, A.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, A.; Nicolau, A. |
Acta congrés |
Using antibrowning agents to enhance quality and safety of fresh-cut avocado treated with intense light pulses |
2011 |
Ramos-Villarroel AY, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. |
Article d'investigació |
Bacterial inactivation and quality changes in fresh-cut avocado with intense light pulses |
2011 |
Ramos-Villaroel AY, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. |
Article d'investigació |
Nonthermal processes as hurdles with selected examples |
2011 |
Soliva-Fortuny, R.; Grigelmo-Miguel, N.; Barbosa-Cánovas, G.V.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Oscillating magnetic fields |
2011 |
Grigelmo-Miguel, N.; Soliva-Fortuny, R.; Barbosa-Cánovas, G.V.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Pulsed electric fields processing basics |
2011 |
Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Capítol de llibre d'investigació |
Inactivation of Listeria innocua and Escherichia coli on fresh-cut mushrooms by intense light pulses |
2011 |
Ramos-Villarroel, A.Y.; Aron-Maftei, N.; Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Acta congrés |
Advances in fresh-cut fruits and vegetables processing |
2011 |
Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R. |
Llibre d'investigació |
Dosier electrónico Técnicas de conservación de los alimentos por métodos no térmicos(12512-1011) |
2011 |
Joaquín Giner Seguí; Olga Martín Belloso; Albert Ibarz Ribas; Vicente Gimeno Añó; Pedro Élez Martínez; Robert Soliva Fortuny |
Publicació electrònica docent |
Physical and structural changes in liquid whole egg treated with high intensity pulsed electric fields |
2011 |
Marco-Molés, R.; Rojas-Graü, M.A.; Hernando, I.; Pérez-Munuera, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Pulsed electric fields to obtain safe and healthy shelf-stable liquid foods |
2011 |
Aguiló-Aguayo, I.; Soliva-Fortuny, R.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Color and viscosity of watermelon juice treated by high-intensity pulsed electric fields or heat |
2010 |
Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Pulsed light treatments for food preservation. A review |
2010 |
Oms-Oliu G, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. |
Article d'investigació |
Oxidative stability of antioxidants in fruits and vegetables |
2010 |
Martín-Belloso, O.; Odriozola-Serrano, I.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R. |
Capítol de llibre d'investigació |
Oxidative stability of antioxidants in fruits and vegetables |
2010 |
Martín-Belloso, O., Odriozola-Serrano, I., Rojas-Graü, M.A., Soliva-Fortuny, R. |
Capítol de llibre docent |
Use of Edible Coatings for Fresh-Cut Fruits and Vegetables |
2010 |
Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Effects of pulsed light treatments on quality and antioxidant properties of fresh-cut mushrooms (Agaricus bisporus) |
2010 |
Oms-Oliu G, Aguiló-Aguayo I, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny R. |
Article d'investigació |
Impact of high-intensity pulsed electric field variables affecting peroxidase and lipoxygenase activities of watermelon juice |
2010 |
Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Recent approaches using chemical treatments to preserve quality of fresh-cut fruit: A review |
2010 |
Oms-Oliu G, Rojas-Grau MA, Alandes-Gonzalez L, Varela P, Soliva-Fortuny R, Hernando I, Pérez-Munuera I, Fiszman S, Martín-Belloso O. |
Review |
Changes in bioactive composition of fresh-cut strawberries stored under superatmospheric oxygen, low-oxygen or passive atmospheres |
2010 |
Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Influence of Modified Atmosphere Packaging on Volatile Compounds and Physicochemical and Antioxidant Attributes of Fresh-Cut Pineapple (Ananas comosus) |
2010 |
Montero-Calderón M, Rojas-Graü MA, Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Changes on flavor compounds throughout cold storage of watermelon juice processed by high-intensity pulsed electric fields or heat |
2010 |
Aguiló-Aguayo, I.; Montero-Calderón, M.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Volatile compounds and changes in flavour-related enzymes during cold storage of high-intensity pulsed electric field- and heat-processed tomato juices |
2010 |
Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Optimizing critical high-intensity pulsed electric fields treatments for reducing pectolytic activity and viscosity changes in watermelon juice |
2010 |
Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
High-intensity pulsed electric fields processing parameters affecting polyphenoloxidase activity of strawberry juice |
2010 |
Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Edible coatings: past, present and future |
2010 |
Rojas-Grau MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Pulsed electric field: opportunities for healthier tomato juice |
2010 |
Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article en revista divulgativa |
Natural antimicrobials for food processing |
2010 |
Ramos-Villaroel AY, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Review |
Effects of High-Intensity Pulsed Electric Fields on Lipoxygenase and Hydroperoxide Lyase Activities in Tomato Juice |
2009 |
Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Estudio comparativo del efecto del tratamiento de zumo de tomate con pulsos eléctricos o calor sobre el color, viscosidad y las enzimas relacionadas |
2009 |
Aguiló-Aguayo, I.; Elen-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effect of High-Oxygen Atmospheres on the Antioxidant Potential of Fresh-Cut Tomatoes |
2009 |
Odriozola-Serrano I, Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Use of Weibull distribution for describing kinetics of antioxidant potential changes in fresh-cut watermelon |
2009 |
Oms-Oliu, G.; Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Impact of high-intensity pulsed electric fields on bioactive compounds in Mediterranean plant-based foods |
2009 |
Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Control of pathogenic and spoilage microorganisms in fresh-cut fruits and fruit juices by traditional and alternative natural antimicrobials |
2009 |
Raybaudi-Massilia, R.; Mosqueda-Melgar, J.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Flavour retention and related enzyme activities during storage of strawberry juices processed by high-intensity pulsed electric fields or heat |
2009 |
Aguiló-Aguayo, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
The use of packaging techniques to maintain freshness in fresh-cut fruits and vegetables: a review |
2009 |
Rojas-Graü, M.A.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Review |
Effects of high intensity pulsed electric field processing conditions on lycopene, vitamin C and antioxidant capacity of watermelon juice |
2009 |
Oms-Oliu G, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Influence of Storage Temperature on the Kinetics of the Changes in Anthocyanins, Vitamin C, and Antioxidant Capacity in Fresh-Cut Strawberries Stored under High-Oxygen Atmospheres |
2009 |
Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Changes in quality attributes throughout storage of strawberry juice processed by high-intensity pulsed electric fields or heat treatments |
2009 |
Aguiló-Aguayo, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Avoiding non-enzymatic browning by high-intensity pulsed electric fields in strawberry, tomato and watermelon juices |
2009 |
Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Carotenoid and phenolic profile of tomato juices processed by high intensity pulsed electric fields compared with conventional thermal treatments |
2009 |
Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Hernández-Jover, T.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Estudio comparativo del efecto del tratamiento de zumo de tomate con pulsos eléctricos o calor sobre color, viscosidad y las enzimas relacionadas |
2009 |
Aguiló Aguayo I, Elez Martínez P, Soliva Fortuny R, Martín Belloso O. |
Acta congrés |
Delivery of flavor and active ingredients using edible films and coatings |
2009 |
Martín-Belloso, O.; Rojas-Grau, M.A.; Soliva-Fortuny, R. |
Capítol de llibre d'investigació |
Effect of ripeness at processing on fresh-cut 'Flor de Invierno' pears packaged under modified atmosphere conditions |
2009 |
Oms-Oliu G, Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Impact of high-intensity pulsed electric fields variables on vitamin C, anthocyanins and antioxidant capacity of strawberry juice |
2009 |
Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Use of malic acid and other quality stabilizing compounds to assure the safety of fresh-cut 'Fuji' apples by inactivation of Listeria monocytogenes, Salmonella Enteritidis and Escherichia coli O157:H7 |
2009 |
Raybaudi-Massilia, R.; Mosqueda-Melgar, J.; Sobrino-López, A.;Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Influence of high intensity pulsed electric field treatment conditions on peroxidase activity in tomato juice |
2009 |
Aguiló-Aguayo, I.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Selective determination of effects from HIPEF on enzymes oxidazing phenolics in tomatoes. |
2009 |
Aguiló-Aguayo, I.; Andersen, K.E.; Frandsen, H.B.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O.; Sørensen, J.C.; Sørensen, H. |
Acta congrés |
Cambios microbiológicos, físico-químicos y sensoriales de fruta fresca cortada de origen templado |
2009 |
Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Oms-Oliu, G. |
Capítol de llibre d'investigació |
Methods of analysis of antioxidant capacity of phytochemicals |
2009 |
Grigelmo-Miguel, N.; Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Changes in viscosity and pectolytic enzymes of tomato and strawberry juices processed by high-intensity pulsed electric fields |
2009 |
Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Edible coatings as carriers of active ingredients for fresh-cut fruits |
2009 |
Rojas-Graü MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Comparative study on antioxidant properties of carrot juice stabilised by high-intensity pulsed electric fields or heat treatments |
2009 |
Quintão-Teixeira, L.J.; Odriozola-Serrano, I.; Soliva-Fortuny, R.; Mota-Ramos, A.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Nuevas técnicas de procesado para la conservación de productos derivados del tomate |
2009 |
Aguiló-Aguayo, I.; Odriozola-Serrano, I.; Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article docent |
Recent developments in the use of modified atmosphere packaging for fresh-cut fruits and vegetables. |
2009 |
Oms-Oliu, G.; Hertog, MLATM; Soliva-Fortuny, R.; Martín Belloso, O.; Nicolai, B.M. |
Article d'investigació |
Tendencias en el procesado mínimo de frutas y hortalizas frescas |
2009 |
Montero-Calderón M, Rojas-Grau M.A, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Edible films and coatings as tool to improve quality and shelf-life of fresh-cut fruits |
2009 |
Rojas-Graü, M.A.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effects of pulsed electric fields on bioactive compounds in foods: a review |
2009 |
Soliva-Fortuny R, Balasa A, Knorr D, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Edible coatings to incorporate active ingredients to fresh-cut fruits: a review |
2009 |
Rojas-Graü MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Comparative study on color, viscosity and related enzymes of tomato juice treated by high-intensity pulsed electric fields or heat |
2008 |
Aguiló-Aguayo I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Modeling changes of headspace gas concentrations to describe the respiration of fresh-cut melon under low or superatmospheric oxygen atmospheres |
2008 |
Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O |
Article d'investigació |
Kinetic study of anthocyanins, vitamin C, and antioxidant capacity in strawberry juices treated by high-intensity pulsed electric fields |
2008 |
Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Gimeno-Añó V, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
The role of peroxidase on the antioxidant potential of fresh-cut 'Piel de Sapo' melon packaged under different modified atmospheres |
2008 |
Oms-Oliu G, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Influence of high-intensity pulsed electric field processing on lipoxygenase and beta-glucosidase activities in strawberry juice |
2008 |
Aguiló-Aguayo I, Sobrino-López A, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Using poly saccharide-based edible coatings to enhance quality and antioxidant properties of fresh-cut melon |
2008 |
Oms-Oliu, G.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effect of natural antibrowning agents on color and related enzymes in fresh-cut Fuji apples as an alternative to the use of ascorbic acid |
2008 |
Rojas-Grau MA, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Edible coatings with antibrowning agents to maintain sensory quality and antioxidant properties of fresh-cut pears |
2008 |
Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Effects of high-intensity pulsed electric fields and heat pasteurization on phenolic compounds of tomato juice throughout cold storage |
2008 |
Rojas-Graü, M.A., Odriozola-Serrano, I., Soliva-Fortuny, R., Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Conservación de zumos mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo: El caso del zumo de fresa |
2008 |
Salvia-Trujillo L, Aguiló-Aguayo I, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Changes of health-related compounds throughout cold storage of tomato juice stabilized by thermal or high intensity pulsed electric field treatments |
2008 |
Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Use of alginate and gellan based coatings for improving barrier, texture and nutritional properties of fresh-cut papaya. |
2008 |
Tapia MS, Rojas-Grau MA, Carmona A, Rodríguez FJ, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Physiological and microbiological changes in fresh-cut pears stored in high oxygen active packages compared with low oxygen active and passive modified atmosphere packaging |
2008 |
Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Phenolic acids, flavonoids, vitamin C and antioxidant capacity of strawberry juices processed by high-intensity pulsed electric fields or heat treatments |
2008 |
Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Effect of minimal processing on bioactive compounds and color attributes of fresh-cut tomatoes |
2008 |
Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Efecto de la composición gaseosa del envase sobre los componentes bioactivos del tomate fresco cortado |
2008 |
Odriozola-Serrano, I.; Oms-Oliu, G.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. |
Acta congrés |
Modeling changes in health-related compounds of tomato juice treated by high-intensity pulsed electric fields |
2008 |
Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Gimeno-Ano V, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Antioxidant content of fresh-cut pears stored in high-O2 active packages compared with conventional low-O2 active and passive modified atmosphere packaging |
2008 |
Oms-Oliu G, Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Aplicación de pulsos eléctricos de alta intensidad de campo en zumos. |
2008 |
Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Antioxidant properties and shelf-life extension in fresh-cut tomatoes stored at different temperatures |
2008 |
Odriozola-Serrano I, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Maintaining the antioxidant potencial of fresh-cut pears with edible coatings carrying thiol-containing compounds |
2008 |
Oms Oliu, G.; Soliva Fortuny, R.; Martín Belloso, O. |
Acta congrés |
Influencia de la materia prima y los tratamientos de conservación en la calidad de la fruta fresca cortada |
2007 |
Martín Belloso O, Soliva-Fortuny R, Oms-Oliu G. |
Article d'investigació |
Effect of ripeness on the shelf-life of fresh-cut melon preserved by modified atmosphere packaging |
2007 |
Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Shelf-life extension of fresh-cut "Fuji" apples at different ripeness stages using natural substances |
2007 |
Raybaudi RM, Mosqueda-Melgar J, Sobrino-López A, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Internal atmosphere, quality attributes and sensory evaluation of MAP packaged fresh-cut Conference pears |
2007 |
Soliva-Fortuny RC, Ricart-Coll M, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O |
Article d'investigació |
Lycopene, vitamin C, and antioxidant capacity of tomato juice as affected by high-intensity pulsed electric fields critical parameters |
2007 |
Odriozola-Serrano I, Aguiló-Aguayo I, Gimeno-Añó V, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Respiratory rate and quality changes in fresh-cut pears as affected by superatmospheric oxygen. |
2007 |
Oms-Oliu G, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O |
Article d'investigació |
Effect of superatmospheric and low oxygen modified atmospheres on shelf-life extension of fresh-cut melon |
2007 |
Oms-Oliu G, Raybaudi-Massilia RM, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Apple puree-alginate edible coating as carrier of antimicrobial agents to prolong the shelf life of fresh-cut apples |
2007 |
Rojas-Graü M.A, Raybaudi-Massilia R.M, Soliva-Fortuny R, Avena-Bustillos R.J, McHugh T.H, Martín-Belloso O |
Article d'investigació |
Oxidative rancidity in avocado purée as affected by alpha-tocopherol, sorbic acid and storage atmosphere |
2007 |
Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Avances en la mejora de la calidad comercial de los frutos frescos cortados: aspectos físico-químicos y microbiológicos |
2007 |
Martín Belloso, O.; Soliva Fortuny, R.; Oms Oliu, G. |
Acta congrés |
Evolución de la calidad de melón 'Piel de sapo' fresco cortado bajo diferentes atmósferas modificadas |
2007 |
Soliva Fortuny, R.; Oms Oliu, G.; Martín Belloso, O. |
Acta congrés |
Fresh-cut fruits |
2007 |
Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.C.; Oms-Oliu, G. |
Capítol de llibre d'investigació |
Comparative study on shelf life of orange juice processed by high intensity pulsed electric fields or heat treatment |
2006 |
Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny R.C, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Fresh-cut fruits |
2006 |
Martín-Belloso, O.; Soliva-Fortuny, R.; Oms-Oliu, G. |
Capítol de llibre d'investigació |
Nuevas tecnologías en la conservación de alimentos: Situación actual y perspectivas de futuro |
2006 |
Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Modeling high-intensity pulsed electric fields inactivation of a lipase from Pseudomonas fluorescens. |
2006 |
Soliva RC, Bendicho S, Martín O. |
Article d'investigació |
Effect of modified atmosphere packaging on the quality of fresh-cut fruits |
2006 |
Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny RC. |
Article d'investigació |
Determination of naringin and hesperidin in citrus fruit by high-performance liquid chromatography. The antioxidant potential of citrus fruit |
2006 |
Gorinstein S, Huang D, Leontowicz H, Leontowicz M, Yamamoto K, Soliva-Fortuny R, Martín-Belloso O, Matínez-Ayala AL, Trakhtenberg S. |
Article d'investigació |
Uso de agentes antimicrobianos para la conservación de frutas frescas y frescas cortadas |
2006 |
Raybaudi-Massilia, R.M.; Soliva-Fortuny, R.; Martín-Belloso, O. |
Capítol de llibre d'investigació |
Procesado y comercialización de fruta fresca cortada |
2005 |
Soliva RC, Martín O. |
Article en revista divulgativa |
Natural antioxidants preserve the lipid oxidative stability of minimally processed avocado purée. |
2005 |
Elez-Martínez P, Soliva-Fortuny RC, Gorinstein S, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Sensory quality and internal atmosphere of fresh-cut Golden Delicious apples |
2005 |
Soliva-Fortuny RC, Ricart-Coll M, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
A natural clouding agent from orange peels obtained using polygalacturonase and cellulase |
2005 |
Espachs A, Soliva RC, Martín O. |
Article d'investigació |
Inactivation of Lactobacillus brevis in orange juice by high-intensity pulsed electric fields |
2005 |
Elez-Martínez, P.; Escolà-Hernández, J.; Soliva-Fortuny, R.C.; Martín-Belloso, O. |
Article d'investigació |
Effect of antioxidants and proteins on the quality of Israeli Jaffa red and blond grapefruit |
2005 |
Gorinstein S, Drzewiecki J, Sivan A, Trakhtenberg S, Katrich E, Giner J, Soliva-Fortunt R, Elez-Matínez P, Martin-Belloso O. |
Article d'investigació |
Conservación mediante recubrimientos comestibles |
2005 |
Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny RC, Baldwin E. |
Capítol de llibre d'investigació |
Estudio de la composición gaseosa de manzana (Golden delicious) mínimamente procesada |
2004 |
Soliva-Fortuny, RC.; Rojas-Graü, MA.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Destrucción de Lactobacillus brevis y Saccharomyces cerevisiae en zumo de naranja procesado mediante pulsos eléctricos de alta intensidad de campo |
2004 |
Elez-Martínez P, Escolà-Hernández J, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. |
Article en revista divulgativa |
Influencia de la madurez en el procesado en la vida útil de pera Conferencia mínimamente procesada |
2004 |
Soliva-Fortuny, RC.; Oms-Oliu, G.; Espachs-Barroso, A.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Effect of pretreatment of intact “Gala” apple (Malus domestica, Bork) with ethanol vapor, heat or 1-methylcyclopropene on quality and shelf life of fresh-cut slices |
2004 |
Bai J, Baldwin EA, Soliva-Fortuny RC, Mattheis JP, Stanley R, Perera C, Brecht JK. |
Article d'investigació |
Inactivation of Saccharomyces cerevisiae in orange juice using high-intensity pulsed electric fields |
2004 |
Elez-Martínez P, Escolà-Hernández J, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Kinetics models for the inactivation of Lactobacillus brevis in orange juice processed by high intensity pulsed electric fields |
2004 |
Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Microbiological and biochemical stability of fresh-cut apples preserved by modified atmosphere packaging |
2004 |
Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Effect of combined methods of preservation on the naturally occuring microflora of avocado purée |
2004 |
Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Sebastián-Calderó M, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Influence of maturity at processing on quality atributes of fresh-cut Conference pears |
2004 |
Soliva-Fortuny RC, Alós-Saiz N, Espachs-Barroso A, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Evaluation of textural properties and microstructure during storage of minimally processed apples |
2003 |
Soliva-Fortuny RC, Lluch MA, Quiles A, Grigelmo-Miguel N, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Microbiological and biochemical changes in minimally processed fresh-cut Conference pears |
2003 |
Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
New advances in extending the shelf-life of fresh-cut fruits: a review. |
2003 |
Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Apple and Pear peel and pulp and their influence on plasma lipids and antioxidant potentials in rats fed cholesterol-containing diets |
2003 |
Leontowicz M, Gorinstein S, Leontowicz H, Krzeminski R, Lojek A, Katrich E, Ciz M, Martín-Belloso O, Soliva-Fortuny RC, Haruenkit R, Trakhtenberg S. |
Article d'investigació |
Influencia del estado de madurez sobre la calidad de manzana mínimamente procesada |
2003 |
Soliva-Fortuny, RC.; Oms-Oliu, G.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Comparative content of some bioactive compounds in apples, peaches and pears and their influence on lipids and antioxidant capacity in rats |
2002 |
Leontowicz H, Gorinstein S, Lojek A, Leontowicz M, Ciz M, Soliva-Fortuny RC, Park YS, Jung ST, Trakhtenberg S, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Effects of minimal processing on the textural and structural properties of fresh-cut pears |
2002 |
Soliva-Fortuny RC, Grigelmo-Miguel N, Hernando I, Lluch MA, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Modelización del pardeamiento y actividad polifenoloxidásica de aguacate mínimamente procesado |
2002 |
Soliva-Fortuny, RC.; Elez-Martínez, P.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Establecimiento de parámetros de madurez óptima para el procesado de aguacate por métodos combinados |
2002 |
Soliva-Fortuny, RC; Elez-Martínez, P.; Domingo-Baró, J.; Martín-Belloso,O. |
Acta congrés |
Olive oils improve lipid metabolism and increase antioxidant potential in rats fed diets containing cholesterol. |
2002 |
Gorinstein S, Leontowicz H, Lojek A, Leontowicz M, Ciz M, Krzeminski R, Gralak M, Czerwinski J, Jastrzebski R, Trakhtenberg S, Grigelmo-Miguel N, Soliva-Fortuny RC, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Browning, polyphenol oxidase activity and headspace gas composition during storage of minimally processed pears using modified atmosphere packaging. |
2002 |
Soliva-Fortuny RC, Biosca-Biosca M, Grigelmo-Miguel N, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Kinetics of polyphenol oxidase activity inhibition and browning of avocado puree preserved by combined methods |
2002 |
Soliva-Fortuny RC, Elez-Martínez P, Sebastián-Calderó M, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Comparative content of some phytochemicals in Spanish apples, peaches and pears |
2002 |
Gorinstein S, Martín-Belloso O, Lojek A, Ciz M, Soliva-Fortuny RC, Park YS, Caspi A, Libman I, Trakhtenberg S. |
Article d'investigació |
Effects of ripeness stages on the storage atmosphere, color and textural properties of minimally processed apple slices |
2002 |
Soliva-Fortuny RC, Oms-Olius G, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Efecto de antioxidantes y agentes antimicrobianos sobre el enranciamiento de aguacate mínimamente procesado |
2002 |
Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Modelización de la composición gaseosa en envases de puré de aguacate conservado por métodos combinados |
2002 |
Elez-Martínez, P.; Soliva-Fortuny, RC.; Martín-Belloso, O. |
Acta congrés |
Browning evaluation of ready-to-eat apples as affected by modified atmosphere packaging. |
2001 |
Soliva-Fortuny R, Grigelmo-Miguel N, Odriozola-Serrano I, Gorinstein S, Martín-Belloso O. |
Article d'investigació |
Envasado de alimentos mediante recubrimientos comestibles |
2001 |
Soliva-Fortuny RC, Martín O. |
Article d'investigació |
Evaluation of browning effect on avocado purée preserved by combined methods |
2000 |
Soliva R, Elez P, Sebastián M, Martín O. |
Article d'investigació |
Extracción de zumo de melocotón mediante licuefacción enzimática |
1997 |
Pagán J, Soliva R, Piqué MT, Ibarz A. |
Article d'investigació |